ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…

  • 54
    Shares

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λέει η παροιμία και πάνω σε αυτό το μότο, θα βασιστεί και ο Κώστας Λούσκος στο κυριακάτικο παιχνίδι στη Βάρδα. Ή τέλος πάντων, σε μεγάλο βαθμό, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή, όλοι γνωρίζουν ότι πολλά από τα δεδομένα ανατρέπονται και κάποιες αλλαγές κρίνονται επιτακτικές.

Σε κάθε περίπτωση, ο «Ερυθρόλευκος» τεχνικός, προσπαθεί να διατηρήσει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του, να μην παρασυρθούν από τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Διαβολίτσι και να παρουσιαστούν και την ερχόμενη Κυριακή το ίδιο «διψασμένοι», συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι.

Κάπως έτσι ο Λούσκος προσεγγίζει το παιχνίδι, δουλεύοντας όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις πάνω στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Ανάμεσα στις απουσίες, το τελευταίο διάστημα, υπάρχει και μια ευχάριστη νότα. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Στάθης Μπουρνέλης, ο οποίος μάλιστα στα τελευταία δυο παιχνίδια έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και τώρα, σε ένα νέο ρόλο, αυτόν του αμυντικού μέσου. Βεβαίως ο Μπουρνέλης δεν κρίνεται έτοιμος να βγάλει ενενηντάλεπτο ακόμα και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν έχει έως τώρα ξεκινήσει κάποιο παιχνίδι ως βασικός.

 

Με κόσμο στη Βάρδα

Στο παιχνίδι της Κυριακής, ο Πανηλειακός θα έχει και αρκετό κόσμο στο πλευρό του. Οι φίλοι του αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και για το σκοπό αυτό, υπήρχε ανάμεσα στα δυο σωματεία αυτές τις μέρες συνεργασία, με στόχο να κυλήσουν όλα ομαλά. Οι φίλοι του Πανηλειακού, θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φιλοξενούμενων στην εξέδρα του σταδίου «Γρηγόριος Καλάκος».


  • 54
    Shares