ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Ενθαρρυντικά τα νέα για τον Ντίας-Μπαίνει ο Φερνάντες


Ευχάριστα είναι τα νέα από τον Γκάμπριελ Ντίας, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας επισκέφθηκε τον γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε ότι υπέστη μια θλάση ελαφράς μορφής. Με τις απαραίτητες θεραπείες και ξεκούραση, κατάφερε σήμερα να μπει και να προπονηθεί, έστω και όχι στο 100%. Υπολογίζεται πάντως ότι αν πάει έτσι, μέχρι την Κυριακή θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Παράλληλα, εκδόθηκε το δελτίο και του άλλου Βραζιλιάνου, του Λέο Φερνάντες, ο οποίος υπολογίζεται πλέον κανονικά απο τον Σπύρο Αντωνόπουλο.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού, καλείται τώρα να βρει την απαραίτητη “χημεία”, δεδομένου οτι δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που προστέθηκαν νέα πρόσωπα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι Τσαγκάρης, Ρούνης, Έλιοτ, Τσίγκρηλας, κλήθηκαν την περασμένη Κυριακή να παίξουν για πρώτη φορά μαζί. Όπως για πρώτη φορά μπήκε στην ενδεκάδα και ο Ντίας πλάι στον Πρέντι, για πρώτη φορά θα μπει και ο Φερνάντες. Όλα αυτά σημαίνουν ότι ο Πανηλειακός χρειάζεται χρόνο. Χρειάζεται να γνωριστούν οι παίκτες μεταξύ τους, αλλά και ο Σπύρος Αντωνόπουλος να ενώσει τα κομμάτια του παζλ, τα οποία θα αποκτήσουν συνοχή και αυτοματισμούς.

Ο χρόνος θα μας κάνει καλύτερους, αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να κερδίζουμε για να ελπίζουμε“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Πανηλειακού” θέλοντας να δώσει το στίγμα της ομολογουμένως δύσκολης προσπάθειας που έχει μπροστά της η ομάδα, αλλά και της σημασίας που έχει το κυριακάτικο παιχνίδι στο Άργος απέναντι στον ουραγό Παναργειακό.