ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Επίκειται Γενική Συνέλευση-Ώρα κρίσιμων αποφάσεων  

  • 34
    Shares

Το μέλλον του Πανηλειακού και η πορεία του τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει αρχίσει να μπαίνει στο τραπέζι των συζητήσεων, έστω και ανεπισήμων αυτή την ώρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη νύξη ή ενδιαφέρον από κάποια πλευρά να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, τουλάχιστον που να έχει δημοσιοποιηθεί.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι επίκειται Γενική Συνέλευση, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προκηρυχθεί από το πενταμελές Δ.Σ., του οποίου η θητεία λήγει (με βάση το Καταστατικό όπως τροποποιήθηκε πέρσι, η θητεία του μετατράπηκε από δυο χρόνια σε ένα).

Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί έντονος προβληματισμός, βλέποντας στελέχη που συγκροτούσαν μέχρι τώρα τη διοίκηση της ομάδας να δημοσιοποιούν τις προθέσεις τους για αποχώρηση, χωρίς ταυτόχρονα να προκύπτει από κάποια άλλη πλευρά ενδιαφέρον.

Αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος καθιστά πλέον επιτακτική την ανάγκη το συντομότερο να κινηθούν οι διαδικασίες, οι οποίες θα τρέξουν τις εξελίξεις στον μεγάλο σύλλογο της Ηλείας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα θα υπάρξει και ανακοίνωση εκ μέρους των οργανωμένων φιλάθλων, οι οποίοι με τον τρόπο τους, θα επιχειρήσουν να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου και να προτρέψουν τους εμπλεκόμενους να κινήσουν τις διαδικασίες  για το μέλλον της ομάδας.


  • 34
    Shares