Αντίστροφα μετράει για την επιστροφή του στον Πανηλειακό ο νεαρός Σταύρος Κωστόπουλος. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος χειρουργήθηκε μετά από έναν τραυματισμό στο γόνατο, είναι πανέτοιμος πλέον και αν δεν φύγει για σπουδές, η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει στον Πύργο και τη Γ΄ Εθνική με τους Ερυθρόλευκους.
Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου
Ο Σταύρος Κωστόπουλος, ένας αριστερός οπισθοφύλακας κλάσης του 2003, ο οποίος στην προηγούμενη παρουσία της ομάδας σε εθνική κατηγορία, είχε συμμετοχή και μάλιστα πολύ καλή παρουσία, αποτελεί ένα «κεφάλαιο» για τον Πανηλειακό. Αυτό το κεφάλαιο θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει ο Γιώργος Κούτσης, επιχειρώντας μέσα από τη δουλειά, να του δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Και βέβαια ο Πανηλειακός, ο οποίος αναζητά παίκτες να καλύψει τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, έχει τη δυνατότητα να βρει στο πρόσωπο του Κωστόπουλου μια καλή εναλλακτική λύση.
Κοντά με τρεις ακόμα
Ο Γιώργος Κούτσης όλο αυτό το διάστημα, αξιολογεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με σκοπό να καταλήξει στο ποιοι θα παραμείνουν από την περσινή σεζόν. Γράψαμε χθες ότι η ομάδα του Πύργου βρίσκεται κοντά στην ανανέωση με τους δυο τερματοφύλακες της ομάδας, τον Βασίλη Δασκαλόπουλο και τον Παναγιώτη Κουρλό. Εκτός από αυτούς, σε καλό δρόμο και εκτός απροόπτου θα διατηρηθούν στην ομάδα και άλλοι τρεις νεαροί παίκτες. Ο λόγος γίνεται για τους Λέντι Κανάνι, Λάμπη Μπάλλα και Ηλία Κακόγιαννο. Τρεις ποδοσφαιριστές των οποίων το νεαρό της ηλικίας, επιτρέπει στον Πανηλειακό να του διατηρήσει στο ρόστερ του και να τους δώσει τις ευκαιρίες.
Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Γκρίλλας
Ο Σπύρος Γκρίλλας, ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού, ο οποίος τραυματίστηκε στα περσινά μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική και συγκεκριμένα στο παιχνίδι των Προσφυγικών, ανάμεσα στο Πάτραι και την ομάδα του Πύργου, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Αίγιο σε επέμβαση. Ο Γκρίλλας, έκανε αποκατάσταση χιαστού, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη. Υπολογίζεται ότι σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος να περπατήσει ξανά και να ξεκινήσει προπονήσεις αποκατάστασης. Βεβαίως, ο Σπύρος Γκρίλλας, δεν μπορεί να υπολογίζεται να επιστρέψει σε 100% ρυθμούς προπονήσεων πριν τα Χριστούγεννα.




