ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Τσαγκάρης

  • 31
    Shares

Να αποχωρήσει από τον Πανηλειακό ζήτησε ο Παναγιώτης Τσαγκάρης. Ο 33χρονος επιθετικός (10/10/1986), ο οποίος μετακόμισε στον Πανηλειακό πέρσι τον Γενάρη, εξέφρασε στους διοικούντες την ομάδα την επιθυμία να φύγει.

Ο Παναγιώτης Τσγκάρης, είχε τις προηγούμενες μέρες συνάντηση με τους ανθρώπους του Πανηλειακού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση αυτή, ο Πανηλειακός έλαβε γνώση των απαιτήσεων του Τσαγκάρη για να συνεχίσει στην ομάδα και δεσμεύτηκε να του απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Ο Τσαγκάρης, σήμερα εμφανίστηκε αποφασισμένος να αποχωρήσει. Ανέφερε σε ανθρώπους της ομάδας, ότι αναμένει απάντηση και ότι αν δεν συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό, τότε θα ήταν προτιμότερο να λυθεί η συνεργασία.

Από την πλευρά του Πανηλειακού, πηγές ανέφεραν ότι η περίπτωση του Τσαγκάρη, έχει απασχολήσει τη διοίκηση, η οποία κάνει τον σχεδιασμό της αυτή τη στιγμή και ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο, οπότε και θα βρίσκεται στον Πύργο ο Κώστας Ντάβαρης.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος


  • 31
    Shares