ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: «Η ιστορία τιμά πάντα εκείνους που αγάπησαν την ομάδα» (φώτο)

  • 428
    Shares

Σε μια γεμάτη αίθουσα, στο Duomo, στον Πύργο, ο Πανηλειακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Μια εκδήλωση, στην οποία τιμήθηκαν πρόσωπα τα οποία έχουν στηρίξει την ομάδα, αλλά συνάμα και μια εκδήλωση η οποία έβγαλε «λαβράκια». Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ο Σάκης Σταυρόπουλος, ανέλαβε μετά το αυριανό παιχνίδι με τη Ζαχάρω, να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων της διαιτησίας, ώστε η ομάδα να μπορέσει και να τερματίσει χωρίς προβλήματα το Πρωτάθλημα.

 

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου, Πάνος Παναγούτσος, πρωτεργάτης της οργάνωσης της εκδήλωσης, ο οποίος έκοψε την Πίτα, μαζί με τον αρχηγό της ομάδας Στάθη Μπουρνέλη, αποκάλυψε ότι κατόπιν προσωπικής του πρωτοβουλίας και επικοινωνίας που είχε με τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας Σάκη Σταυρόπουλο, εξασφάλισε από εκείνον ένα ποσό το οποίο ουσιαστικά διασφαλίζει για την ομάδα την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων για τις διαιτησίες. Παράλληλα, έπειτα από επικοινωνία και με τον Αχαιό Αθανάσιο Πέππα, από τον Ριόλο, έμπορο αγροτικών προϊόντων, συνηγόρησε και εκείνος να βοηθήσει την ομάδα. Παράλληλα, ο Πανηλειακός περιμένει και οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Πύργου, η οποία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Πάνος Παναγούτσος, σχολιάζοντας την κίνηση του Σάκη Σταυρόπουλου, ανέφερε: «Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα, που διασφαλίζει την ομάδα, αλλά και επιτρέπει να πάρουν και οι παίκτες χρήματα. Ο κ. Σταυρόπουλος, είναι ήδη ο πρώτος σε οικονομική βοήθεια από πλευράς χρημάτων φέτος στην ομάδα μας». Και κατέληξε: «Η ιστορία πάντα τιμά εκείνους που αγάπησαν πραγματικά την ομάδα. Μπορεί κάποια στιγμή να τους σταύρωσαν, όμως μέχρι το τέλος δήλωσαν παρόντες σε αυτό που αγάπησαν».

Τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, ήταν η Βίκυ Δημητρακοπούλου Κουλούρη, για την προσωπική βοήθειά της στην ομάδα, ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, για τη βοήθεια που προσφέρει ως Δήμαρχος, ο Χρήστος Δημόπουλος για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τη στήριξη στον Πανηλειακό, ο  Χρήστος Μπεβούδας ως μεγάλος χορηγός (την πλακέτα παρέλαβε ο πατέρας του Σπύρος, επί σειρά ετών φίλος της ομάδας και άνθρωπος που έχει στηρίξει τον Πανηλειακό), ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, επίσης ως μεγάλος χορηγός, καθώς και ο ανεκτίμητος εργάτης της ομάδας Γιώργος Μώρος.

 


  • 428
    Shares