Πανηλειακός: «Κυβέρνηση και ΕΠΟ δείχνουν το κακό τους πρόσωπο σε βάρος ιστορικών ομάδων»

spot_img

Προτεινόμενα

Ανακοίνωση με αφορμή το σχέδιο-«φάντασμα» της λεγόμενης αναδιάρθρωσης των κατηγοριών που εκπονούν Κυβέρνηση και ΕΠΟ, εξέδωσε ο Πανηλειακός. Η ομάδα του Πύργου πήρε θέση για την παγκόσμια ίσως πρωτοτυπία που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, να υποβιβάζεται μια ομάδα όπως ο Πανηλειακός κατηγορία, χωρίς αγωνιστικά να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ένα σχέδιο το οποίο λειτουργεί σε βάρος ιστορικών ομάδων της περιφέρειας, φτάνει αναλογιστούμε ότι οι Πρωταθλητές της τρίτης κατηγορίας δεν ανέρχονται στη δεύτερη κατηγορία όπως είναι το λογικό, το έντιμο και το διεθνώς επιβεβλημένο, αλλά… «παραμένουν» στην τρίτη κατηγορία, ενώ οι ομάδες οι οποίες υποβιβάζονται από την τρίτη κατηγορία, δεν πηγαίνουν στη τέταρτη κατηγορία, αλλά στην πέμπτη κατηγορία της εθνικής πυραμίδας των κατηγοριών.

Παράλληλα ο Πανηλειακός, καταδικάζει τη συμπεριφορά του προπονητή του Ιάλυσου Σάκη Παπαβασιλείου:

«Η περσινή παρωδία της συγκρότησης των ομίλων στις 10 Σεπτέμβρη με την τοποθέτηση των τριών ροδίτικων ομάδων στον 6ο όμιλο φαίνεται πως πάει να συνεχιστεί και φέτος με τα τραγελαφικά σχέδια αναδιάρθρωσης που έχουν στα «σκαριά» Κυβέρνηση και ΕΠΟ.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι δεδομένο, πως η κατάφωρη αδικία σε βάρος ιστορικών ομάδων της περιφέρειας θα συνεχιστεί ενώ για μια ακόμα φορά η πολιτεία δείχνει το κακό της πρόσωπο στα ερασιτεχνικά σωματεία, ευνοώντας τα επαγγελματικά.

Αναφορικά, με το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας στη Ρόδο κόντρα στον Ιάλυσο τώρα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Καταδικάζουμε όμως την απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή των γηπεδούχων Σάκη Παπαβασιλείου και δηλώνουμε πως αυτός ο κύριος από εδώ και στο εξής είναι ανεπιθύμητος στον Πύργο».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα