ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Η «ψυχή» της ομάδας, παραμένει και συνεχίζει. Οι «δικοί του παίκτες» και του χρόνου μαζί


 

Ήταν να μην πάρει… φόρα και να ξεκινήσει. Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Γιώργου Λαγού στην τεχνική ηγεσία, ξεκίνησαν και οι ανανεώσεις με τους ντόπιους παίκτες, τον κορμό της ομάδας, την… ψυχή αυτής, καθώς μην ξεγελιόμαστε, το άπαν σε μια ομάδα αυτής της κατηγορίας, είναι το ντόπιο στοιχείο, οι παίκτες που έχουν γαλουχηθεί με τη φανέλα και τα χρώματά της.

Πριν από λίγο, ο Πανηλειακός ανακοίνωσε τις πρώτες ανανεώσεις. Και τι ανανεώσεις! Από το… πάνω ράφι. Παίκτες όπως ο Γιάννης Καπετανάκης, ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, ο ανερχόμενος Στάθης Μπουρνέλης, ο Βουργουντζής, ο υγιής πια Πλαστουργός. Παίκτες τους οποίους η κάθε ομάδα θα ήθελε στο δυναμικό της. Ο Πανηλειακός φρόντισε να… κόψει την όρεξη ανταγωνιστριών ομάδων και να ανακοινώσει τις παραμονές τους. Η εποχή Γιώργου Λαγού στον Πύργο, ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο, με παίκτες που αποτελούν σημεία αναφοράς.

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά:  Σωτηρόπουλος, Καπετανάκης, Πλαστουργός, Μπουρνέλης, Βουργουντζής, συνεχίζουν στην ομάδα. Όπως συνεχίζει και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Λαμπρόπουλος.