ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Θετική εικόνα στα Βραχνέικα, πρεμιέρα στον Βλαχιώτη


Ο Πανηλειακός ήταν η ομάδα που ζήτησε και πήρε κλειδάριθμο με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Έτσι σήμερα το πρωί, μαζί με την Αχαϊκή και τον Διαγόρα Westernergy, ήταν από τις ομάδες εκείνες οι οποίες μπήκαν πρώτες στη διαδικασία της κλήρωσης, για να λάβουν κλειδάριθμους τέτοιους ώστε να μην συμπίπτουν τα μεταξύ τους παιχνίδια. Η πρεμιέρα έφερε την ομάδα του Πύργου σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας και μάλιστα εκτός έδρας, απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη του Μίοντραγκ Τσίρκοβτς.
Ο Πανηλειακός, θα ολοκληρώσει τα φιλικά της προετοιμασίας του αυτό το Σ/Κ με ένα φιλικό, πιθανότατα τον Ολυμπιακό Γυθείου στον Πύργο. Στο ματς αυτό, θα επιστρέψει και ο Γιάννης Καλλιακμάνης, ο οποίος δεν έπαιξε στα Βραχνέικα λόγω ίσως. Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Ντίνος Νικολόπουλος, ο οποίος απουσιάζει για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού.
Οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν πολύ καλή εικόνα στα Βραχνέικα, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν σε ένα γήπεδο με ιδιαιτερότητες και συνθετικό χλοοτάπητα. Κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, να σημειώσουν δυο όμορφα γκολ και να φύγουν νικητές με 2-0 από μια σκληρή έδρα.