Τη νίκη με 2-0 πήρε η Θύελλα σε βάρος του Πανηλειακού στο ντέρμπι του Πύργου. Οι Κυανόλευκοι επικράτησαν όντας καλύτεροι, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Η Θύελλα προηγήθηκε στο 41’έπειτα από πλασέ του Σταθάτου στο δοκάρι και αυτογκόλ του Λούσκου στην προσπάθειά του να διώξει. Το 0-2 έκανε ο Ρούνης μετά από άνοιγμα του Καράμπελα και ωραίο συνδυασμό με τον Τζανέτο το οποίο κατέληξε σε σουτ του Ρούνη στα δίχτυα στο 57′. Η Θύελλα, η οποία είχε καλές στιγμές στο ξεκίνημα, έχασε και στο 75′ ευκαιρία με πλασέ του Ρούνη το οποίο απέκρουσε ο Δασκαλόπουλος. Ο Πανηλειακός είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Στέφεν άουτ από κόρνερ του Καπετανάκη στο 89′.
Πανηλειακός: Δασκαλόπουλος, Ι. Λούσκος, Μπακουλάτι, Κακόγιαννος (60′ Οικονομίδης), Κανάνι (60′ Θεοδωρακόπουλος)Καπετανάκης, Στέφεν, Γ. Λούσκος, Γαλανόπουλος (75′ Πολυχρονόπουλος), Σακέλλης (55′ Παναγόπουλος), Μιλοσέσκι (46′ Πρέντι).
Θύελλα: Κουρλός, Αποστολόπουλος (66′ λ.τ. Καρακατσάνης), Δημάκης, Τεκερλέκης, Ρούνης (80′ λ.τ. Παργινός), Σταθάτος, Δημόπουλος, Καράμπελας (67′ Πεσκελίδης), Τζανέτος, Τριανταφύλλης (55′ Αγκόλι). Μπουρούκης