Πανηλειακός: Κάλεσμα του Σ.Φ.-«Ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίκτης»

Αντίστροφα μετράμε πλέον για τη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Αστέρα Βλαχιώτη και ο Σ.Φ. Πανηλειακού, προχώρησε σε κάλεσμα στους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο και να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Κούτση. Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την απόκτηση της επετειακής φανέλας έχει κορυφωθεί, με αποτέλεσμα ο Πανηλειακός να προχωράει σε επίσημη ενημέρωση για το θέμα.

 

Αρχικά όπως προαναφέραμε, ο Σ.Φ. Πανηλειακού, προχώρησε σε κάλεσμα στα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας του Πύργου: «Ο Σ.Φ. Πανηλειακού Red Boys καλεί τα μέλη του και όλους τους φίλους του Πανηλειακου στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη, αυτή την Κυριακή στην έδρα μας! Ας ενισχύσουμε την ομαδα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, για τη νίκη που θα μας φέρει μια ανάσα απο την κορυφη. Ο κόσμος του Πανηλειακού πρέπει να γίνει για ακόμα μια φορά ο 12ος παίχτης! Όλοι στο Μαρακανά λοιπόν, την Κυριακή στις 15:00.

«Πανηλειακάρα μια ζωή»

Υ.Γ. Ας ελπίσουμε οι “κύριοι” της ΕΠΣΗ να κάνουν για μια φορά τη δουλειά τους, και να μην ορίσουν αγώνες τοπικών την Κυριακή στις 15:00».

 

Η επετειακή φανέλα

Στο μεταξύ, ανάρπαστη θα γίνει η επετειακή φανέλα, η οποία θα παραπέμπει στο 1958 και με την οποία θα αγωνιστεί ο Πανηλειακός στο παιχνίδι της Κυριακής.

«O Α.Ο. Πανηλειακός ενημερώνει τους φιλάθλους του πως η διάθεση της επετειακής φανέλας στο κοινό ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ήδη το ενδιαφέρον του κόσμου να την αποκτήσουν είναι πάρα πολύ μεγάλο καθώς έχει προπωληθεί ένας αρκετά σημαντικός αριθμός της εμφάνισης αυτής.

Επειδή η ποσότητα των διαθέσιμων φανελών είναι περιορισμένη, ο Πανηλειακός καλεί όσους θέλουν να την αποκτήσουν και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την τιμή και το μέγεθος να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:

Χρήστος Δημόπουλος 6949737252
Χρήστος Γιαννακόπουλος 6944262545

καθώς και με μήνυμα στο επίσημο προφίλ της ομάδας στο facebοok – Πανηλειακος Α.Ο Official», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Πανηλειακού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.