Στα γραφεία της Aplha Bank στον Πύργο βρέθηκε σήμερα το πρωί στον Πύργο ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Χρήστος Χίτος, προκειμένου να καταθέσει τα χρήματα των εισπράξεων από το χθεσινό ματς με τον Διαγόρα, στον λογαριασμό του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη.
“Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από τον Πρόεδρο της ομάδας μας, κ. Χρήστο Χίτο, στο κατάστημα της Τράπεζας Alpha Bank στον Πύργο, παρόντος του Διευθυντή κ. Ρουμελιώτη, η κατάθεση του σημαντικού ποσού που συγκεντρώθηκε από τα εισιτήρια της χθεσινής αναμέτρησης με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, καθώς και από την προπώληση που πραγματοποιήθηκε κατά τις προηγούμενες ημέρες.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός ευχαριστεί θερμά όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που συμμετείχε και συνέβαλε στη μεγάλη προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ“, ανέφερε ο ανακοίνωση του Πανηλειακού Α.Ο.
Επίσης, η διοίκηση του Πανηλειακού, ευχαρίστησε την Νίκη Αποστολοπούλου, για την αφιλοκερδή προσφορά της στην προώθηση των εισιτηρίων της ομάδας του Πύργου
“Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Νίκη Αποστολοπούλου, βασικό στέλεχος του εμπορικού τμήματος της ομάδας και Υπεύθυνης για την προώθηση των φετινών εισιτηρίων του Πανηλειακού, για την αφιλοκερδή προσφορά της προς την ομάδα της πόλης μας“.