Κυριακή, 17 Απριλίου, 2022
19.6 C
Pýrgos

Πανηλειακός: Κινήσεις εκτός «Πυρσού» για άρση αδιεξόδου

spot_img

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να υπάρχει μια ακινησία και πάγωμα όλων των εξελίξεων στον Πανηλειακό, σε σημείο τέτοιο που να μιλάμε για ορατό το ενδεχόμενο να μην κατέλθει η ομάδα στη Γ΄ Εθνική, ωστόσο παρατηρείται και μια κινητικότητα εκτός της κίνησης «Πυρσός». Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια πρόσωπα που κινούνται γύρω από την ομάδα ή και τον τελευταίο καιρό εκτός αυτής, εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής τους, χωρίς ακόμα για την ώρα να είναι τίποτε οριστικό.

Πάντα με βάση τις ίδιες πληροφορίες, το απερχόμενο σχήμα, το οποίο τακτοποιεί όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν από την προηγούμενη σεζόν, ετοιμάζεται για αποχώρηση. Ήδη εκφράστηκε και δημόσια η απόφαση διάλυσης της κίνησης «Πυρσός», μια κίνηση που οφείλεται στην αποχώρηση κάποιων από τα στελέχη που την πλαισίωναν αυτά τα δυόμισι χρόνια.

Έτσι πλέον, οι εναπομείναντες σε αυτή την κίνηση, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται απ’ έξω, θα κληθούν τις επόμενες μέρες να βρουν τις λύσεις και να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας.

Καθοριστικής σημασίας θα είναι η επικείμενη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης του Πανηλειακού, η οποία και θα δείξει πιο ξεκάθαρα προς τα πού πάει το πράγμα.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα