Πανηλειακός: Κωδικός -«Ληξούρι»…

spot_img

Προτεινόμενα

 

Μια πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τον Πανηλειακό την Κυριακή στην Κεφαλονιά. Τουλάχιστον δύσκολη, με βάση τις εκτιμήσεις του τεχνικού της ομάδας Γιώργου Κούτση, ο οποίος έχει παρακολουθήσει τον Παλληξουριακό και γνωρίζει ότι πρόκειται για μια ομάδα η οποία είναι πολύ επικίνδυνη.

 

Ο Παλληξουριακός, μέχρι στιγμής έχει μια νίκη στην έδρα του, στο μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε απέναντι στο Λεωνίδιο, αλλά είναι και μια ομάδα η οποία τόσο στην πρεμιέρα της Αμαλιάδας, όσο και στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Κάτω Αχαγιά, έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Μπορεί να έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες στα δυο εκτός έδρας παιχνίδι της η ομάδα του Γιώργου Παπαδάτου, είναι όμως μια ομάδα που πρεσάρει ψηλά, μια ομάδα η οποία δεν κρύβεται στον αγωνιστικό χώρο, βγάζει ενέργεια και ενθουσιασμό και δεν παραδίδεται εύκολα, όσο ανώτερος κι αν είναι ο αντίπαλός της. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα εντός έδρας παιχνίδι.

Όλα αυτά ο Γιώργος Κούτσης τα έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του, από τους οποίους ζητάει σοβαρότητα, αλλά και ανάλογα καλή και πειθαρχημένη εικόνα όπως στο παιχνίδι κόντρα στη Ζάκυνθο.

Η αποστολή των Ερυθρόλευκων του Πύργου για την Κεφαλονιά, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς επιστρέφει και ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του από το παιχνίδι κόντρα στην Καλαμάτα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα