ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Μέχρι Παρασκευή ξεκαθαρίζουν πολλά-Στον Εθνικό ο Λεβέντης


Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα θέματα σχεδιασμού στον Πανηλειακό, αν και ακόμα αρκετά πράγματα δεν φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει. Αν και οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε, πιο ξεκάθαρο το τοπίο θα αρχίσει να γίνεται από την Παρασκευή, οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί κάποιοι κύκλοι επαφών και θα έχουν τα πράγματα τεθεί με πιο σαφή τρόπο στο τραπέζι.

Και όταν λέμε τα θέματα που επίκειται να ξεκαθαρίσουν, εννοούμε το αγωνιστικό μπάτζετ, το θέμα του τεχνικού διευθυντή, το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, τα θέματα των ανανεώσεων και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Όλα τα παραπάνω, με τη σειρά που προαναφέραμε, αλλά και αφού γίνουν οι απαραίτητες επαφές, θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

 

Ο Λεβέντης στον Εθνικό

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο Πέτρος Λεβέντης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Πειραιά. Ο 26χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος στο παρελθόν εκτός από τον Πανηλειακό, έχει αγωνιστεί και στην Καλλιθέα, με την οποία είχε 97 συμμετοχές στη Football League, δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας, η οποία τη νέα σεζόν θα ακολουθήσει ένα διαφορετικό μοντέλο. Εκτός από τον Λεβέντη, προς την έξοδο βρίσκεται και ο Γιάννης Μπουρλάκης, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Διαγόρα Ρόδου.