Πανηλειακός: Με κόσμο στην Αμαλιάδα -Δεν προλαβαίνουν Μπουρλάκης, Κρεββατάς-

spot_img

Προτεινόμενα

Με αρκετό κόσμο στο πλευρό του αναμένεται να αγωνιστεί ο Πανηλειακός στο παιχνίδι της Κυριακής στην Αμαλιάδα με τον Αστέρα. Στο μεταξύ, πολύ δύσκολο, έως απίθανο κρίνεται να προλάβουν να αγωνιστούν οι Γιάννης Μπουρλάκης και Κώστας Κρεββατάς στο παιχνίδι της Κυριακής στην Αμαλιάδα με τον Αστέρα. Οι δυο παίκτες, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, φαίνεται ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι στο 100%, έστω κι αν μετέχουν στην αποστολή.
Αντίθετα, παρών θα είναι ο Γκοτσούλιας, ο οποίος αγωνίστηκε και με τον Διαγόρα και δείχνει να έχει ξεπεράσει το δικό του πρόβλημα, ανεβάζοντας στροφές και μπαίνοντας όλο και πιο δυνατά στις προπονήσεις.
Ο Πανηλειακός μπαίνει στο ντέρμπι της Κυριακής με την καλή ψυχολογία της επιστροφής στις νίκες, την ώθηση που του δίνει η τρίτη θέση, αλλά και το γεγονός ότι φέτος στα ηλειακά ντέρμπι έχει 2χ2 νίκες.
Όσο για το γεγονός ότι ο αντίπαλος «καίγεται» για τη νίκη, είναι μια κατάσταση την οποία βιώνουν τον τελευταίο καιρό σε όλα τα παιχνίδια, με τις ομάδες που αντιμετωπίζουν, είτε εκείνες που παλεύουν για την άνοδο, είτε για την παραμονή. Ως εκ τούτου και με δεδομένο ότι τα κίνητρα στην ομάδα παραμένουν αυξημένα για μια καλή παρουσία ως το φινάλε, υπάρχει η αισιοδοξία ότι και σε αυτό το παιχνίδι ο Πανηλειακός θα πιάσει καλή απόδοση.
Χωρίς οργανωμένη μετακίνηση, αλλά με κόσμο
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται και αρκετός κόσμος του Πανηλειακού να βρεθεί στην Αμαλιάδα, στο πλευρό της ομάδας του Γιώργου Κούτση. Είναι σαφές ότι ο νόμος απαγορεύει ρητά την οργανωμένη μετακίνηση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα γίνει μετακίνηση με κάποιο πούλμαν, ωστόσο θα υπάρχουν φίλαθλοι οι οποίοι θα μεταβούν μεμονωμένα στη γειτονική Αμαλιάδα για να ενισχύσουν τις προσπάθειες του Πανηλειακού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα