ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανηλειακός: Με 24 παίκτες στην αποστολή-Μέσα και ο Σταματελάτος  

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τη Ζάκυνθο. Έπειτα από απόφαση του Κώστα Λούσκου, ολόκληρη η ομάδα θα ακολουθήσει την αποστολή για το Τζάντε και η 18αδα θα ανακοινωθεί εκεί, λίγη ώρα πριν τη σέντρα. Με την υπόλοιπη ομάδα, θα ενσωματωθεί και ο Νίκος Σταματελάτος, ο οποίος δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και στη 18αδα.

Η αποστολή του Πανηλειακού, αναχωρεί όπως γράψαμε και χθες, αύριο Κυριακή, στις 9π.μ.. Μόλις φτάσει στη Ζάκυνθο, θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Pallatino, όπου θα έχει την ευκαιρία να γευματίσει και να χαλαρώσει. Αρχηγός αποστολής, θα είναι ο Πάνος Παναγούτσος (φώτο με τον Κώστα Λούσκο).

Μια ιστορική από κάθε άποψη στιγμή, στην οποία ο αρχηγός αποστολής του Πανηλειακού, είναι ένας εν ενεργεία οργανωμένος φίλαθλος της ομάδας. Όπως είναι εξάλλου γνωστό, η φετινή προσπάθεια του Πανηλειακού βασίζεται στους φιλάθλους τους, οι οποίοι αποτελούν και την κινητήρια δύναμή του.

Η επίσκεψη του Πανηλειακού στη Ζάκυνθο, θα είναι η δεύτερη τον τελευταίο καιρό, καθώς ξανά στο νησί, οι δυο ομάδες βρέθηκαν πρόσφατα αντιμέτωπες σε φιλικό προετοιμασίας, το οποίο τελείωσε ισόπαλο 1-1.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανηλειακού, δείπνησε χθες μαζί στο εστιατόριο “Τριάδα”