ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Μια έκπληξη στον Ανδρέα Καράμπελα


Ο Ανδρέας Καράμπελας έχει συνδέσει για δεκαετίες ολόκληρες το όνομά του με τον Πανηλειακό, υπηρετώντας την ομάδα από τη θέση του φροντιστή. Οι ποδοσφαιριστές των Ερυρόλευκων, επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη στον Καράμπελα το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Συγκεκριμένα οι Γ. Κολόκας, Στ. Σούλης, Ν. Δαβουρλής, Π. Λεβέντης, Κ. Κρεββατάς, Δ. Χατζηστάμου, Στ. Μπουρνέλης, Δ. Πλαστουργός, Κ. Κατελούζος και Γ. Γιαννακόπουλος με την συνοδεία του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Χρήστου Γιαννακόπουλου επισκέφθηκαν το κατάστημα που διατηρεί ο επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας στο παρελθόν και του χάρισαν μια επετειακή φανέλα με τις υπογραφές τους.

«Ο κ. Ανδρέας αποτελεί ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του Πανηλειακού και αυτό ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο», ανέφερε ο επίσημος Πανηλειακός γι’ αυτό.

Ο ίδιος από την πλευρά του ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για το δώρο τους και τους ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας.

Στο μεταξύ, η ομάδα του Πύργου προχώρησε σε κάλεσμα στον κόσμο της ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τη Ζάκυνθο: «Την Κυριακή η ομάδα μας επιστρέφει μετά απο 20 ημέρες για το πρωτάθλημα μπροστά στο κοινό της αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Ζακύνθου.Η παρουσία σας είναι αναγκαία για την νίκη η οποία θα μας φέρει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία!».