ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ

Πανηλειακός: Μια ανάσα από Παναγόπουλο, παρακολουθεί την ηλειακή αγορά για όποιον παίκτη μένει ελεύθερος

Μια ανάσα από την απόκτηση του Φώτη Παναγόπουλου βρίσκεται ο Πανηλειακός, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά. Ο Παναγόπουλος, είχε μια ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, ωστόσο φαίνεται ότι ο Πανηλειακός κερδίζει έδαφος, αν δεν πούμε ότι βρίσκεται κιόλας με το ένα πόδι στη Συντριάδα.

Στο μεταξύ ο Πανηλειακός, βρίσκεται σε διαρκείς προσπάθειες ανίχνευσης της ηλειακής αγοράς, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι ποδοσφαιριστές. Στο διαδίκτυο έχουν κάνει την εμφάνισή τους δημοσιεύματα για παίκτες του Αστέρα Αμαλάδας, ωστόσο κάτι τέτοιο θα ήταν ανέφικτο να συμβεί, από τη στιγμή που οι παίκτες δεν είναι ελεύθεροι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν ενδιαφέρουν τον Πανηλειακό, ο οποίος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη γειτονική πόλη και είναι έτοιμος με τις προτάσεις του, προς τους παίκτες οι οποίοι θα μείνουν ελεύθεροι.

Οι παίκτες αυτοί, είναι ήδη επιλεγμένοι από τον Γιώργο Λαγό, ο οποίος έχει καταρτίσει μια λίστα, την οποία έχει δώσει στη διοίκηση. Και όπως προείπαμε, εφόσον οι παίκτες αυτοί μείνουν ελεύθεροι, ο Πανηλειακός θα τους καταθέσει πρόταση.