ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Μοίρασε εισιτήρια στο 1ο Δημοτικό Πύργου

  • 50
    Shares

Στο 1ο Δημοτικό σχολείο Πύργου βρέθηκαν πριν λίγη ώρα εκπρόσωποι της Διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανηλειακού, οι οποίοι επισκέφθηκαν τους μικρούς μαθητές και φίλους της ομάδας μοιράζοντάς τους εισιτήρια ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (6/10, 16:00) απέναντι στον Παναργειακό.

Στην επίσκεψη της ομάδας στο 1ο Δημοτικό σχολείο παρευρέθηκαν εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος οι αθλητές Ραφαήλ Καρακίτσος, Ανδρέας Μπαβέλης και Γιάννης Νικολόπουλος, καθώς και ο Αντώνης Κανελλόπουλος εκ μέρους της Διοίκησης. Οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές γνωρίστηκαν με τους μικρούς μαθητές του σχολείου, συνομίλησαν μαζί τους, ενώ στο τέλος τραγούδησαν όλοι μαζί τον ύμνο του Πανηλειακού.

Η Διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε θερμά τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού, κ. Αναστόπουλο, καθώς και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου, “για την δυνατότητα που παρείχαν στα μέλη της ομάδας  να έρθουν σε επαφή και να γνωριστούν με τους μικρούς φίλους της, περνώντας μαζί τους μερικές πολύ όμορφες στιγμές.

«Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!”, ανέφερε σχετική ανακοίνωση.


  • 50
    Shares