ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιλοσέσκι: “Αν ο Πανηλειακός θέλει να συνεχιστεί η κατάσταση των τελευταίων ετών, εμείς δεν έχουμε θέση” (upd)

  • 130
    Shares

Μια νέα πρόταση για το μέλλον του Πανηλειακού, περιγράφει με γραπτή του δήλωση ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι, ο οποίος αποκαλύπτει ότι αυτός, καθώς και μια ομάδα νέων ανθρώπων, έχουν ένα πλάνο για τη δημιουργία ενός νέου Πανηλειακού. Όλα αυτά, λίγες μέρες προτού συγκληθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία θα πάρει αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας του Πύργου.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στον Πύργο, περιγράφει με λίγα λόγια το σκεπτικό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι αναφέρει: «Έχω πλάνο για τον Νέο Πανηλειακό. Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, με νέες ιδέες, οι οποίοι αγαπάμε την πόλη μας και τον νομό μας. Και αγαπάμε τον Πανηλειακό. Υπάρχει πλάνο. Θέλουμε να δουλέψουμε επαγγελματικά και να βγάλουμε νέα ταλέντα. Νέα παιδιά που έχουμε να δούμε, δεν ξέρω από πότε. Θέλουμε τον Νέο Πανηλειακό, θέλουμε κόσμο στο γήπεδο, θέλουμε να παίζουν παιδιά για η φανέλα και για την πόλη μας. Σας ευχαριστώ. Μέχρι στιγμής αυτό θέλω να πω».

Με νεότερη ανάρτησή του, ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι ανέφερε τα εξής:

Επειδή σήμερα ρωτήθηκα αν θα ενδιαφερόμουν να συμμετάσχω σε μια προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί κάποιοι στον Πύργο μπορεί – με δόλο η χωρίς – να παρερμηνευσουν.

1) Εγώ δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ προσωπικό όφελος απ την εμπλοκή με μου με τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ. Για όσους δε με γνωρίζουν η δε γνωρίζουν ποδόσφαιρο, στην πρώτη χρόνια μου ως προπονητής κατέκτησα το ΤΡΕΜΠΛ και έφτασα με μια εξαιρετική ομάδα ποδοσφαιριστών και ανθρώπων στα Κρέστενα πολύ κοντά στην πρόκριση μας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Άρα, προφανώς έχω αρκετές προτάσεις και δε χρειάζομαι να προμοταρω τον εαυτό μου με δημοσιεύματα τέτοιου είδους.
2) Εγώ ήρθα στην Ελλάδα και στον Πύργο 18 χρόνων παιδάκι και εδώ δημιούργησα τη ζωή μου, εδώ πέρασα ευτυχισμένες και δύσκολες στιγμές, εδώ έφτιαξα μαζί με το συνέταιρο μου την επιχείρηση μου και ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ δε χρειάζομαι τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ για να ζήσω.
3) Είμαστε μια ομάδα ΦΙΛΩΝ και όχι επενδυτών/εφοπλιστών/μεγαλοεπιχειρηματιών που θέλουμε με ΦΡΕΣΚΕΣ ιδέες και μυαλά να αναγεννήσουμε τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ, να αναδείξουμε παιδιά από την Ηλεία και να κάνουμε τον κόσμο να είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γι αυτή τη μεγάλη ομάδα του νόμου μας. Φτάνει πια με την εσωστρέφεια, τις γκρίνιες και τον αρνητισμό. ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ, και ας φτάσουμε όπου μπορούμε με τις δικές μας δυνάμεις! Αλλά πρώτα απ όλα με ΥΓΕΙΑ και ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
4) Για να ασχοληθούμε εμείς πρέπει ο κόσμος να είναι ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Ολόκληρος ο ΠΥΡΓΟΣ. Να γυρίσουν τα παιδιά στο ΓΗΠΕΔΟ, να αγκαλιάσουν τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ, να συνεισφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με θετικό πνεύμα και όχι γκρίνια και αρνητισμό στο facebook και στο γήπεδο να είναι 20 άτομα. Οι RED BOYS να ξαναγίνουν μαζικοί και δυνατοί οπως τα όμορφα χρόνια του παρελθοντος που ζήσαμε όλοι μαζί και τους σέβονταν σε κάθε γήπεδο στην Ελλάδα.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ. Αλλιώς αν ο ΠΥΡΓΟΣ θέλει να συνεχιστεί η κατάσταση των τελευταίων ετών, εμείς δεν έχουμε θέση στον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ…

ΥΓ: Για ακόμα μια φορά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που έτρεξαν την περσινή προσπάθεια και ομάδα. Αξίζουν όλα τα μπράβο για την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και την ΑΓΑΠΗ για την Ομάδα που έδειξαν, δείχνουν και θα δείξουν στο μέλλον…”. 


  • 130
    Shares