ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Ξεκίνησαν συζητήσεις για το μέλλον…

  • 46
    Shares

Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί τυπικά η σεζόν στον Πανηλειακό, όμως μοιραία, μετά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και μη υπάρχοντος πρακτικά άλλου στόχου στη σεζόν (η παραμονή έχει σχεδόν επιτευχθεί και απομένει η μαθηματική εξασφάλισή της), ξεκινούν οι συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Πανηλειακός, ο οποίος όπως είναι φυσικό αισθάνεται μια πίκρα όχι για τον αποκλεισμό, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, σε ένα παιχνίδι όπου είχε καλή απόδοση, αλλά με το ρυθμό που είχε (συνεχείς διακοπές με σφυρίγματα για φάουλ), ουσιαστικά δεν του δόθηκε η δυνατότητα να παίξει. Παρά ταύτα, προσπάθησε, είχε κλασικές ευκαιρίες και αντί να πάρει την πρόκριση, βρέθηκε στο 119΄να την χάνει με τον τρόπο που την έχασε, με ένα απίθανο κατά τα άλλα τέρμα του Ανδρέα Γούρμου.

Από το ίδιο βράδυ στις τάξεις των οπαδών και των φίλων της ομάδας ξεκίνησε η συζήτηση για την «επόμενη μέρα», για το τι θα πρέπει να γίνει και πώς, για το νέο ξεκίνημα, το οποίο θα πρέπει να είναι δυναμικό προκειμένου να επιστρέψει ο «Πυρσός» δυναμικά στο προσκήνιο με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο αυτό το κλίμα δεν παρέμεινε μόνο σε «φιλολογικό» επίπεδο, αλλά έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών, αυτών οι οποίοι μετείχαν στη γνωστή πλέον ως κίνηση «Πυρσός» και είχαν τα τελευταία τρία χρόνια κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν στον μεγάλο ηλειακό σύλλογο.

Επαφές μεταξύ στελεχών

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχαμε αναφερθεί στις σκέψεις που είχε κάνει ένας εξ’ αυτών, ο Χρήστος Μπεβούδας, τη διάθεσή του να δρομολογηθεί μια νέα σελίδα και ένα ισχυρό come back της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα είχαμε αναφερθεί και σε κάποιους προβληματισμούς του, οι οποίοι τον είχαν αποστασιοποιήσει το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο παρά ταύτα, ποτέ δεν έπαψε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στην ομάδα, ενώ η παρουσία του στο γήπεδο στο ματς Κυπέλλου και η εκδηλωτική μάλιστα παρουσία του, δείχνουν ότι ακριβώς αγαπάει την ομάδα και δεν θέλει να την αφήσει. Γι΄αυτό ακριβώς και πραγματοποιεί σειρά επαφών με νυν και πρώην συνοδοιπόρους του στην κίνηση, θεωρώντας ότι όπως ξεκίνησαν όλοι μαζί, έτσι πρέπει και να συνεχίσουν, ή έστω αν αποφασίσουν να φύγουν, να το κάνουν και πάλι όλοι μαζί.

Συσπείρωση και από τον κόσμο

Το παιχνίδι του Κυπέλλου, η επιστροφή αρκετού κόσμου στο γήπεδο (όχι του επιθυμητού, αλλά αυτού που βρέθηκε με αρκετό «παλμό», ανεξάρτητα από την ήττα και τον αποκλεισμό, λειτούργησε «αντανακλαστικά» στους φιλάθλους, οι οποίοι συμφώνησαν ότι αυτή την παρουσία που είχαν στο Κύπελλο, πρέπει να την συνεχίσουν και στο μέλλον και μάλιστα με αρκετά μεγαλύτερη συσπείρωση και προσέλευση. Οι οπαδοί, είναι λογικό να περιμένουν με τη σειρά τους, ώστε αν δουν ένα βήμα προόδου από τα πάνω, να ενισχύσουν με την παρουσία και τη φωνή τους κάθε νέα αρχή η οποία θα γίνει στον Πανηλειακό.


  • 46
    Shares