ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Ξεκινάει με τον Κουλούρη “αγώνα” παραμονής-Μώρος: «Έχω μιλήσει με τον Ντάβαρη…»


Αγώνα με παρεμβάσεις προς την ΕΠΟ ξεκινάει ο Πανηλειακός από τη Δευτέρα, προκειμένου να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική και να ανανεώσει τη συμμετοχή του στις εθνικές κατηγορίες και τη νέα σεζόν. Στην προσπάθειά του αυτή, θα έχει σύμμαχο και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη, ο οποίος και αυτός από την πλευρά του, θα προσπαθήσει να ασκήσει κάθε μέσο επιρροής προς την Ομοσπονδια, ώστε να μην υποβιβαστεί καμία ηλειακή ομάδα.

 

Για τις ενέργειες αυτές, μίλησε ο Γιώργος Μώρος, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του, αλλά και την τελική πεποίθηση ότι η ΕΠΟ δεν θα υποβιβάσει καμία ομάδα, εφαρμόζοντας εξάλλου κάτι το οποίο αποτελεί και μέρος των προτάσεων της Επιτροπής Διοργανώσεων προς την Εκτελεστική Επιτροπή.

«Έχω συζητήσει με τον Κώστα Ντάβαρη»

Ο Γιώργος Μώρος, επιβεβαιώνοντας πλήρως το πρόσφατο δημοσίευμα του ilia.news, αποκάλυψε ότι έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος συζητήσεις με τον Κώστα Ντάβαρη για το μέλλον του Πανηλειακού: «Έχω μιλήσει με τον Κώστα Ντάβαρη και μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Πεποίθησή μου είναι ότι αυτή τη στιγμή, μόνο ο Κώστας Ντάβαρης μπορεί να βγάλει τον Πανηλειακό από αυτό το αδιέξοδο. Ο Πανηλειακός, πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, κοιτάζοντας πάντα ψηλότερα. Θα έχουμε την ευκαιρία πολύ σύντομα, να μιλήσουμε και να κάνουμε και τον απολογισμό ια τη σεζόν που έχει. Αυτή τα στιγμή, προέχει όλοι να αγωνιστούμε για να μην υποβιβαστεί ο Πανηλειακός».

Σ. Φραγκογιαννόπουλος