ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος αναλαμβάνει τη φυσικοθεραπευτική φροντίδα της Ακαδημίας


Με στόχο να παράσχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, ο Πανηλειακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον γνωστό φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Νικολακόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας:

“Με κύριο γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας των παροχών και υπηρεσιών που προσφέρει η Ακαδημία μας προς τους νεαρούς αθλητές της, οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Πανηλειακού είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον φυσικοθεραπευτή στο επάγγελμα και παράλληλα Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρη Νικολακόπουλο. Ο γνωστός φυσικοθεραπευτής και καλός φίλος του Πανηλειακού θα αποτελέσει βασικό συνεργάτη της ερυθρόλευκης Ακαδημίας, καθώς και της ομάδας Κ-16 του συλλόγου που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Ηλείας, αναλαμβάνοντας την αποκατάσταση τραυματισμών και την εν γένει παροχή φυσικοθεραπευτικής φροντίδας.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην μεγάλη οικογένεια της Ακαδημίας του Πανηλειακού, τον ευχαριστούμε για αυτή την συνεργασία μας και του ευχόμαστε μία πολύ καλή και άκρως επιτυχημένη πορεία στα νέα του καθήκοντα ως Αντιπεριφερειάρχης”.