Πανηλειακός: Πήρε τον 23χρονο Γιάννη Νικολόπουλο από την Κυπαρισσία

spot_img

Προτεινόμενα

Τον 23χρονο Πυργιώτη ποδοσφαιριστή Γιάννη Νικολόπουλο απέκτησε ο Πανηλειακός. Ο Νικολόπουλος, αγωνιζόταν πέρσι με τη φανέλα της Κυπαρισσίας, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Ατρόμητο Βαρβάσαινας και Πέλοπα Πύργου.

Στο μεταξύ η διοίκηση του Πανηλειακού και η επιτροπή αναγέννησης, ευχαρίστησε τον Χρήστο Μπεβούδα για την οικονομική και ηθική του στήριξη στον Πανηλειακό, καθώς και τον Βουλευτή Ηλείας Διονύση Καλαματιανό:

Η ανακοίνωση για τον Μπεβούδα:

Η Διοίκηση και η Επιτροπή Αναγέννησης του Α.Ο. Πανηλειακός ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία και πιστό φίλο της ομάδας, κ. Χρήστο Μπεβούδα, ο οποίος μεγάλωσε από μικρό παιδί στις κερκίδες του Πανηλειακού και στηρίζει αδιαλείπτως την ομάδα της καρδιάς του, για την οικονομική και ηθική του ενίσχυση στο δύσκολο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί το φετινό καλοκαίρι η ομάδα μας.

«Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!”.

Η ανακοίνωση για τον Καλαματιανό:

Η Διοίκηση και η Επιτροπή Αναγέννησης του Α.Ο. Πανηλειακός ευχαριστεί θερμά τον Βουλευτή Ηλείας με την παράταξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Διονύση Καλαματιανό, για την οικονομική και ηθική του υποστήριξη στο δύσκολο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί το φετινό καλοκαίρι η ομάδα μας.

«Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα