Πανηλειακός: Πλήρης με στόχο τη νίκη στην Παλλήνη

spot_img

Προτεινόμενα

Με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους θα εξασφαλίσει και μαθηματικά (ή σχεδόν έστω) την παραμονή του αγωνίζεται την Κυριακή ο Πανηλειακός στην Παλλήνη, απέναντι στον Παλληνιακό, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην εμφανίζει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, εμφανίζει όμως μεγάλο ενδιαφέρον από αγωνιστικής πλευράς.

Πρόκειται για μια συνάντηση ανάμεσα σε δυο καλές και ανταγωνιστικές ομάδες, οι οποίες σε κανένα σημείο του Πρωταθλήματος δεν κινδύνευσαν με υποβιβασμό, δυο ομάδες οι οποίες για μεγάλο χρονικό διάστημα μάλιστα βρέθηκαν ακόμα να διεκδικούν και κάτι περισσότερο από μια απλή παραμονή.

Ο Πανηλειακός, ανεξάρτητα με πολλά που έχουν ακουστεί από διάφορες πλευρές και τα οποία δεν ευσταθούν, βρίσκεται μέσα στον αρχικό στόχο που είχε χαράξει από πέρσι το καλοκαίρι, στόχος που ήταν η άνετη παραμονή και προώθηση νέων ποδοσφαιριστών από την περιοχή. Σε αυτό το «πνεύμα», θέλει να πετύχει μια νίκη, η οποία θα σφραγίσει αυτή την πορεία και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Το ματς εμφανίζει και ένα άλλο ενδιαφέρον και είναι η παρουσία του Γιώργου Μπαρμπαρούση, ο οποίος καλπάζει στον πίνακα των σκόρερ. Με 18 τέρματα είναι ο κορυφαίος του ομίλου.

Ο Άγγελος Διγκόζης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η αποστολή αναχωρεί από τον Πύργο την Κυριακή το πρωί και θα κάνει μια στάση στο Κιάτο, πριν πάρει τον δρόμο για την Ανατολική Αττική και την Παλλήνη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα