Πανηλειακός: Πρωτοβουλία να κατέβει η ομάδα στη Γ΄ Εθνική-Το «αντίο» Μπαρμπαρούση και Πλαστουργού

spot_img

Προτεινόμενα

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 σήμερα και τα δεδομένα για τη συμμετοχή του Πανηλειακού στη Γ΄ Εθνική δεν είναι ευνοϊκά. Αυτό βεβαίως δεν πτοεί κάποιους ανθρώπους να θεωρούν ότι η ομάδα δεν πρέπει να αφήσει τη θέση της και να παλέψει να κατέβει στη Γ΄ Εθνική, έστω και με περιορισμένο μπάτζετ.

«Η ομάδα θα κατέβει κανονικά στη Γ εθνική όποιος μιλάει για τοπικό δε σέβεται την ιστορία της ομάδας Η ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Γ΄Εθνική και εκεί θα δηλώσει να παίξει», ανέφερε ο Γιώργος Μώρος (δεξιά στη φωτογραφία), ο οποίος μετά από πρωτοβουλία του, κάλεσε για το προσεχές Σάββατο τους παλαίμαχους του Πανηλειακού και όσους φιλάθλους το επιθυμούν, στις 7μ.μ. στη Συντριάδα, για να συζητηθεί το μέλλον της ομάδας.

Κάποιοι άλλοι μάλιστα, εκτός από τη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική, κάνουν λόγο για θωράκιση του ονόματος και της ιστορίας της ομάδας, εννοώντας ότι δεν διαπραγματεύεται το όνομα του Πανηλειακού μέσω οποιασδήποτε συγχώνευσης κι αν γίνει.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές που αποχωρούν, αποχαιρετούν την ομάδα και τον κόσμο της. Αυτό έκαναν πριν από λίγο ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης και ο Σάκης Πλαστουργός.

Ο Γιώργος Μπαρπαρούσης ανέφερε:

«Μετά απο μια δύσκολη χρονιά ήθελα να δημοσιεύσω κι εγώ την λήξη της συνεργασίας μου με την ομάδα του Πανηλειακού.
Θελω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου,
τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και τους φιλάθλους αυτής της ομάδας.
Εύχομαι αυτή η μεγάλη (ιδέα)ομάδα να βρει τον δρόμο της και να επιστρέψει εκεί που της ανήκει.
Είναι υποχρέωση ολων..!!!
Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον Χρ
ήστο Μπεβούδα για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τον Χρήστο Γιαννακόπουλο, καθώς και την υπόλοιπη διοικηση!
Γνώρισα παρα πολλούς ανθρώπους κι έκανα πολλούς φιλους. Αυτό θα εχω να θυμάμαι γιατι μονο αυτό μένει…
Εις το επανιδειν!!».

Ο Σάκης Πλαστουργός ανέφερε:

«Πανηλειακός … το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου έφτασε στο τέλος του… 3 χρόνια μετά από τον ερχομό μου στην τεράστια αυτή ομαδα, στην ομάδα της καρδιάς μου… έζησα τις πιο όμορφες στιγμές με πρωταθλήματα, κύπελλα, γκολ και κυρίως μια από τις πιο άσχημες στιγμές της ζωής μου… Κάτι παραπάνω από οικογένεια!!! Αυτή η ομαδα αξίζει και πρέπει να υπάρχει,όχι απλά να είναι στο γήπεδο αλλά στις επαγγελματικές κατηγορίες εκει που πραγματικά ανήκει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους και πιο πολύ τους αγνούς φιλάθλους που δεν σταμάτησαν να την στηρίζουν και να μάχονται για αυτήν ούτε λεπτό… 
Εις το επανιδείν
».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα