ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Σάββατο στις 6μ.μ. με Καλαμάτα και σύνθημα «Πάμε σαν άλλοτε»


Οριστικά το Σάββατο στις 6μ.μ. τελικά (και όχι στις 7μ.μ.) όπως αρχικά είχε συζητηθεί, θα διεξαχθεί το ντέρμπι του… Νότου ανάμεσα στον Πανηλειακό και την Καλαμάτα, το μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς στο Πρωτάθλημα, λόγω της προϊστορίας ανάμεσα στην ηλειακή ομάδα με αντίπαλο την Καλαμάτα.

Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, τελικά η μέρα του αγώνα άλλαξε (όπως είχαμε αναφέρει από χθες).  Μετά από επιθυμία του Πανηλειακού το παιχνίδι να μην διεξαχθεί στις 4μ.μ. λόγω της ύπαρξης και τοπικών αγώνων, προτάθηκε να γίνει βραδινό το ματς, ξεκινώντας στις 7μ.μ. Η ΕΠΟ αποφάσισε να κάνει εν μέρει δεκτό το αίτημα και να ορίσει το παιχνίδι στις 6μ.μ.

 

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν Μαρακανά»

Ο Πανηλειακός εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση-κάλεσμα για το παιχνίδι αυτό: «Η μέρα για το μεγάλο ντέρμπι του Νότου πλησιάζει! Ο Πανηλειακός μας, το ερχόμενο Σάββατο στις 6 μ.μ. θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου την Καλαμάτα, για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και όλοι μαζί πρέπει να φροντίσουμε το «Μαρακανά» να ζήσει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.
Όλοι μαζί πρέπει να σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας στην πρώτη φετινή νίκη και να δείξουμε την δύναμή που έχει ο κόσμος του Πανηλειακού.
Το Σάββατο στις 6 μ.μ. όλοι οι δρόμοι… οδηγούν στο Μαρακανά! Το Σάββατο, ο Πύργος θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ΕΣΥ δε γίνεται να λείπεις!
».