20.9 C
Pýrgos
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Πανηλειακός: Σε κρίσιμο δίλημμα  ο Μπεβούδας-Το «μήνυμα» της ηχηρής απουσίας του από την κοπή πίτας!

spot_img

Προτεινόμενα

Η κοπή πίτας του Πανηλειακού πριν από λίγες μέρες, είχε μια «ηχηρή» απουσία. Ήταν εκείνη του βασικού χρηματοδότη της ομάδας Χρήστου Μπεβούδα, ανθρώπου ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του χρόνου να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας με στόχο την άνοδο στη Football League. Κάποιοι απέδωσαν την απουσία αυτή σε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilia.news, η απουσία αυτή οφειλόταν σε δεύτερες σκέψεις που κάνει ο Χρήστος Μπεβούδας. Σκέψεις όχι μόνο να μην ηγηθεί τη νέα σεζόν, αλλά και να αποχωρήσει οριστικά από το διοικητικό σχήμα.

Ο Χρήστος Μπεβούδας, ο οποίος έχει δείξει έμπρακτα όλο αυτό το διάστημα την αγάπη του για τον Πανηλειακό, πηγαίνοντας κόντρα και στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, έχει σηκώσει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας στον Πανηλειακό. Και όταν λέμε επαγγελματικές δραστηριότητες, εννοούμε τις επιχειρήσεις του (ΑΒ Food Market στην Αμαλιάδα), οι οποίες τα προηγούμενα χρόνια τον είχαν φέρει χορηγό στον Αστέρα Αμαλιάδας. Φέτος όχι απλά δεν στήριξε τον Αστέρα, αλλά στο μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι στην Αμαλιάδα, κάθισε και στον πάγκο του Πανηλειακού με αποτέλεσμα να ακούσει τα… εξ’΄αμάξης από την εξέδρα των φιλάθλων του Αστέρα.

«Καθαρός» ο Πανηλειακός

Ο Πανηλειακός τη στιγμή αυτή, είναι «καθαρός» σε σχέση με τις υποχρεώσεις του απέναντι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σήμερα που μιλάμε, η ομάδα εξόφλησε τον τρέχοντα μήνα απέναντι στους παίκτες, αφού συνέβαλλε αποφασιστικά ο Χρήστος Μπεβούδας, ο οποίος ωστόσο νιώθει ότι έχει απομείνει σχεδόν μόνος του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και κάποιες υποσχέσεις οι οποίες του έχουν δοθεί, έχουν μείνει υποσχέσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθει ότι δεν μπορεί άλλο να σύρει το… καρότσι των οικονομικών βαρών έναντι μιας ομάδας όπως ο Πανηλειακός, με μόνιμα υψηλές απαιτήσεις και βλέψεις που απορρέουν από την ιστορία και τον κόσμο του.

Το ποτήρι ξεχείλισε χθες

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν μετά το χθεσινό παιχνίδι της Κάτω Αχαγιάς, όπου ο Χρήστος Μπεβούδας ακολούθησε μόνος του την ομάδα. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Πανηλειακός νίκησε με 2-0 και εξασφάλισε την παραμονή του, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Μια άνετη παραμονή, η οποία ήταν και ο αρχικός στόχος της ομάδας. Ο Πανηλειακός,  διεκδικεί ταυτόχρονα και την κατάκτηση του Κυπέλλου και την επάνοδό του στο Κύπελλο Ελλάδας μετά από αρκετά χρόνια. Παράλληλα ο Πανηλειακός προωθεί νέους παίκτες και προσπαθεί να δημιουργήσει μια καλή βάση για να μπορέσει τη νέα σεζόν να οργανωθεί και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, ακόμα και την άνοδό του στη Football League.

Οι σκέψεις για κάτι περισσότερο

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ομαλή ολοκλήρωση της σεζόν και τη διευθέτηση των υποχρεώσεων που έχουν απομείνει, θα δημιουργήσουν μια καλή βάση, παρακαταθήκη, για να μπορέσει η ομάδα τη νέα σεζόν να σηκώσει το… κεφάλι και να κοιτάξει τα κάτι περισσότερο. Στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου, σε ανύποπτο χρόνο ο Χρήστος Μπεβούδας είχε πει ότι έχει έρθει η ώρα όπου στον Πανηλειακό τα πρόσωπα που χρηματοδοτούν θα πρέπει να μπουν και στη διοίκηση και μάλιστα είχε εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει και τη θέση του προέδρου, έτσι ώστε να ηγηθεί ξεκάθαρα μιας νέας προσπάθειας αναγέννησης του Πανηλειακού. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, όχι απλά κάνει σκέψεις αναδίπλωσης, αλλά αν δεν υπάρξει κινητοποίηση και στήριξη ευρύτερη, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να απεμπλακεί οριστικά και να αποχωρήσει. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η απουσία του από την εκδήλωση της κοπής της πίτας, ήταν ένα σαφές «μήνυμα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα