Πανηλειακός: Συζητάει με Ισπανό στόπερ-Δυο περίπτερα στη Λευκή Νύχτα

spot_img

Προτεινόμενα

Με δύο περίπτερα θα δώσει το παρών στη Λευκή Νύχτα του Πύργου ο Πανηλειακός, απόψε, Σάββατο 17/8. Στα εν λόγω σημεία, οι φίλοι του Πανηλειακού καθώς και ο κόσμος της πόλης θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας και να κλείσει … θέση στο «Μαρακανά» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα δύο περίπτερα της ομάδας θα βρίσκονται στην Κεντρική πλατεία Πύργου και στην πλατεία Δικαστηρίων.

Παράλληλα ο Πανηλειακός εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Βασίλη Μαργαρίτη, ο οποίος αν και μόνιμος κάτοικος Δανίας, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και με μόνη σχέση με την ομάδα φίλους και γνωστούς από τον Πύργο, προέβη στην αγορά μίας κάρτας διαρκείας GOLD επιθυμώντας, όπως τόνισε ο ίδιος, να ενισχύσει μία ιστορική ομάδα όπως ο Πανηλειακός στο δύσκολο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί το φετινό καλοκαίρι.
«Πρόκειται για μία συγκινητική κίνηση, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους απανταχού Ηλείους φίλους της ομάδας μας. Βασίλη, σε ευχαριστούμε! Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!», ανέφερε η ευχαριστήρια ανακοίνωση.

 

Ενίσχυση στην άμυνα

Πέρα από τα οργανωτικά θέματα, η ομάδα του Πανηλειακού συνεχίζει και τις προσπάθειες της αγωνιστικής της ενίσχυσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσπάθειες εστιάζουν στην άμυνα, με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Μεταξύ των παικτών που εξετάζουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία, υπάρχει και η περίπτωση ενός Ισπανού, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα