ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Συναντήσεις με Ηλείους Βουλευτές και στελέχη της ΕΠΟ


Σειρά συναντήσεων δρομολογεί ο Πανηλειακός για την εβδομάδα  που διανύουμε, προκειμένου να προωθήσει τις θέσεις του και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική. Θα είναι μια πρόταση, ευρύτερης ανασυγκρότησης του ποδοσφαίρου, μιας αναδιάρθρωσης της Γ΄ Εθνικής, προκειμένου αυτή να καταστεί βιώσιμη.

 

Οι διοικούντες τον Πανηλειακό, στα μέσα της εβδομάδας, θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις με τους πέντε εκπροσώπους της Ηλείας στο ελληνικό Κοινοβούλιο, προκειμένου να προωθήσουν τις θέσεις αυτές, είτε προς την Κυβέρνηση, είτε προς όλο το πολιτικό φάσμα. Παράλληλα στα τέλη της εβδομάδας, αντιπροσωπεία της διοίκησης, θα μεταβεί στην Αθήνα και στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να έχει επαφές με αξιωματούχους της Ομοσπονδίας, προκειμένου να τους αναπτύξει τις θέσεις του Πανηλειακού, αλλά και της μεγάλης πλειοψηφίας των ερασιτεχνικών σωματείων, ενόψει της κρίσιμης Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία θα διεξαχθεί προς τα τέλη του Μαΐου.

Ο Πανηλειακός, βασίζεται σε πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων, για την ακρίβεια ενός μέρους προτάσεων, το οποίο προβλέπει να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Και ακριβώς αυτό το σκέλος, με τα επιχειρήματά του, θα προσπαθήσει να αναπτύξει και να προβάλλει, στο σύνολο της ποδοσφαιρικής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας. Σε αυτή την προσπάθεια, η ομάδα του Πύργου, έχει στο πλευρό της και την ΕΠΣ Ηλείας, όπως πολλάκις έχει αναφερθεί από ανθρώπους του Πανηλειακού.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο, οι προτάσεις της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, τις οποίες πρώτα και αποκλειστικά έφερε το ilia.news στην επιφάνεια. Προτάσεις οι οποίες υπερψφίστηκαν στην τελευταία Εκτελεστική Επιτροπή, πλην από το σκέλος εκείνο που αναφέρεται σε ανόδους και υποβιβασμούς στη Γ΄ Εθνική.

Η τελική πρόταση της ΕΔ/ΕΠΟ: Ο Αίας ανεβαίνει στη Γ΄ Εθνική-«Αγωνία» για Ολυμπιακό Ζαχάρως και Πανηλειακό!!