ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Συνεχίζει με Σάκη Θεοδωρακόπουλο

  • 36
    Shares

Με τον Σάκη Θεοδωρακόπουλο, μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων, θα συνεχίσει στην τεχνική του ηγεσία ο Πανηλειακός. Ο Θεοδωρακόπουλος είχε και ιδιότητα ποδοσφαιριστή, μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχει αγωνιστεί φέτος και κάτω από τα γκολπόστ:

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον Σάκη Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 37χρονος Πυργιώτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποτελεί πιστό στρατιώτη του Πανηλειακού έχοντας υπηρετήσει την ομάδα της πόλης μας τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής τερματοφυλάκων, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας παράλληλα με αυτό τον τρόπο τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός ευχαριστεί τον έμπειρο ποδοσφαιριστή για την προσφορά και την συμβολή του σε αυτή την δύσκολη περίοδο της ομάδας μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα“, ανέφερε η ανακοίνωση του Πανηλειακού.

 


  • 36
    Shares