ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Συνεχίζουν οι νεαροί Κωστόπουλος και Κουζής

  • 23
    Shares

Δυο από τους πλέον ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στον ηλειακό χώρο, δυο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, οι Κωστόπουλος και Κουζής, δυο παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας, με τον Κουζή να αγωνίζεται και αμυντικός μέσος, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Πανηλειακό. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι, εκτός από μια πολύ καλή ομάδα που θα έχει στόχο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, χτίζουν και μια ομάδα η οποία θα έχει τις βάσεις να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν εκεί, καθώς απαιτούνται και αρκετοί νεαροί παίκτες μέσα στην ενδεκάδα.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού για τους δυο φερέλπιδες παίκτες:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, Σταύρο Κωστόπουλο και Δημήτρη Κουζή. Πιστοί στο πλάνο μας για προώθηση και ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την εξαιρετική Ακαδημία της ομάδας μας, συνεχίζουμε παράλληλα με τον στόχο μας για άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες, να επενδύουμε σταθερά στο νέο «αίμα» του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής που θα αποτελέσει το «αύριο» του Πανηλειακού.

Ο 16χρονος (γεν. 29/9/2003) Πυργιώτης αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ηλειακού ποδοσφαίρου στη συγκεκριμένη θέση, προωθήθηκε μόλις πέρυσι στην πρώτη ομάδα και αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συνολικά, φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε 19 αγώνες και μοίρασε μία ασίστ.

Ο 17χρονος (γεν. 14/3/2003) Πυργιώτης δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος αποτελεί επίσης ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ηλειακού ποδοσφαίρου στη θέση του και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα πέρυσι, πρόλαβε να καταγράψει 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στους δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».


  • 23
    Shares