Πανηλειακός: Συσσώρευση προβλημάτων, μετ΄εμποδίων η προετοιμασία

spot_img

Προτεινόμενα

Συσσωρευμένα αγωνιστικά προβλήματα εμφανίζονται στον Πανηλειακό λίγο πριν την επάνοδο της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αχαρναϊκό. Ο Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος δεν θα έχει τον Δημήτρη Αρβανίτη λόγω καρτών, δεν έχει αυτή την εβδομάδα στη διάθεσή τους για διάφορους λόγους τους Νικολόπουλο, Πρέντι, Βουργουντζή και Διαμαντόπουλο.

Ο Νικολόπουλος, αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο Πρέντι ένα πρόβλημα στο πόδι και θα υποβληθεί σε εξετάσεις καθώς υπάρχουν υποψίες τενοντίτιδας, ενώ ενοχλήσεις στους προσαγωγούς εμφανίζουν και οι Βουργουντζής και Διαμαντόπουλος. Τα βαριά γήπεδα από τις βροχές τις τελευταίες μέρες δεν βοηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις και σίγουρα προβλήματα σαν κι αυτά επιβάλλουν προληπτική ξεκούραση, υπό τον φόβο της επιδείνωσης.

Ο Άγγελος Διγκόζης, συνιστά «υπομονή, δουλειά και θέληση», έτσι ώστε να περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα και βέβαια γνωρίζει ότι το παιχνίδι απέναντι σε έναν Αχαρναϊκό, ο οποίος «καίγεται» για βαθμούς, απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση για να βγει εις πέρας η αποστολή. Μια αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το Σάββατο και θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα, σε μια προσπάθεια να διασφαλιστούν όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για την ομάδα, η οποία θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς αυτό, με προπόνηση αύριο και το Σάββατο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα