Πανηλειακός: Το «ταξίδι»… ξεκίνησε!

spot_img

Προτεινόμενα

Το ταξίδι του Πανηλειακού στις εθνικές κατηγορίες, ξεκίνησε. Η επάνοδος  μιας μεγάλης ομάδας της Ελλάδας εκεί που ανήκει, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στο τοπικό, είναι γεγονός. Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουρμπανά και των συνεργατών του Φώντα Μοσχογιάννη, Νίκου Αντωνόπουλου και Γιώργου Λαμπρόπουλου, είναι γεγονός.

Παρουσία αρκετών φίλων του Πανηλειακού, του δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή αλλά και των διοικούντων, με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Χίτο, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Παρόντες ήταν 22 ποδοσφαιριστές, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν και κάποιοι ακόμα, καθώς οι μεταγραφές για την ερυθρόλευκη ομάδα φαίνεται ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Ο Νίκος Κουρμπανάς και οι διοικούντες τον Πανηλειακό, έχουν ανοιχτές τις… κεραίες τους και εξετάζουν κάθε περίπτωση που μπορεί να προκύψει και συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Κουρμπανά.

Ο πρόεδρος του Πανηλειακού Χρήστος Χίτος, σε μια ολιγόλογη τοποθέτησή του, χρησιμοποίησε μια ατάκα: «ένας για όλους και όλοι για τον Πανηλειακό», ενώ με τη σειρά του ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, σημείωσε ότι υπάρχουν οι συνθήκες ώστε ο Πανηλειακός να πετύχει. Το γήπεδο του Πύργου, τα βοηθητικά, αλλά και γενικότερα η προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της δημοτικής Αρχής, η οποία θα παρακολουθεί διακριτικά τις προσπάθειες της ομάδας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα