Πανηλειακός: Χωρίς Κρεββατά, Μπουρλάκη στην Αμαλιάδα

spot_img

Προτεινόμενα


Εφικτή είναι πλέον η τρίτη θέση για τον Πανηλειακό, ο οποίος μετά τη νίκη που σημείωσε σε βάρος του Διαγόρα και τον συνδυασμό των άλλων αποτελεσμάτων, φαίνεται ότι μπορεί να σφραγίσει μια πετυχημένη σεζόν, τερματίζοντας ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Την ερχόμενη Κυριακή οι Ερυθρόλευκοι πηγαίνουν για το ντέρμπι στην Αμαλιάδα, έχοντας κατά πάσα πιθανότητα εκτός τους Κρεββατά και Μπουρλάκη οι οποίοι δύσκολα θα προλάβουν, ενώ ανέτοιμος φαίνεται να είναι και ο Γκοτσούλιας.

Ανεξάρτητα βεβαίως από το αποτέλεσμα στην Αμαλιάδα, όπου ίσως η ομάδα να υποχρεωθεί να εμφανιστεί με ελλείψεις (ουσιαστικά οι προαναφερθέντες παίκτες “τρέχουν” με αντίπαλο το χρόνο και ελλιπή προετοιμασία, χωρίς να καταστεί εφικτό να παίξουν κόντρα στον Διαγόρα), η πορεία που διαγράφει ο Πανηλειακός κρίνεται επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι με εξαίρεση ορισμένα ατυχή αποτελέσματα τα οποία τον πήγαν πίσω, συνολικά η έως τώρα πορεία του αφήνει ελπίδες για το μέλλον.

Για το παιχνίδι απέναντι στον Διαγόρα και την εύκολη νίκη έτσι όπως διαγράφηκε, εκφράζεται ικανοποίηση. Η ομάδα ήταν σοβαρή στο γήπεδο, ενώ μετά το γκολ που σημείωσε, κατάφερε να διαχειριστεί καλά το παιχνίδι και να φτάσει στη νίκη.

Στα θετικά επίσης συγκαταλέγεται το γεγονός ότι η ομάδα εμφανίστηκε και πάλι ανταγωνιστική, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος «καιγόταν» για βαθμούς. Ικανοποίηση βεβαίως και για το γεγονός ότι η ομάδα, κατορθώνει να βρει τα κίνητρα και να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές της εγρήγορση, έτσι ώστε να πάνε σε ένα φινάλε του Πρωταθλήματος όπως αξίζει στην ομάδα και την προσπάθεια που έχει κάνει.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα