ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανμοβριακός-ΠΑΟΒ 1-1: Έσωσε την ισοπαλία, άγγιξε τη νίκη


Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Κάτω Αχαγιά ο Παμβουπρασιακός, ο οποίος άγγιξε και τη νίκη, με τον Θανάση Νικολόπουλο να χάνει μια «άχαστη» ευκαιρία γι τη νίκη στο 92΄σε πλασέ από πολύ κοντά. Τελικά έμεινε στο 1-1 με τον Πανμοβριακό, αποτέλεσμα που τον διατηρεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Οι Ταύροι σε ένα παιχνίδι τακτικής, σε καλό αγωνιστικό χώρο και μπροστά σε πάνω από 400 θεατές, είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Αντίθετα ο Πανμοβριακός είχε ένα καλό σουτ του Πυρρή στο 22΄, το οποίο έδιωξε ο Λαδάς. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47΄, δεν μπόρεσε ο Μικελάτος με κοντινή κεφαλιά να στείλει η μπάλα στα δίχτυα. Ο Πανμοβριακός, περίμενε πίσω από τη μπάλα, με στόχο να αξιοποιήσει την ταχύτητά του στις αντεπιθέσεις. Και το κατάφερε στο 59΄, όταν ο Γρηγόρης Νιφορόπουλος έφυγε και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στον Πανμοβριακό. Η ομάδα της Ηλείας ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και αυτή τη φορά η υπεροχή της μεταφράστηκε και σε ουσία. Στο 75΄ο Μπούνας από κοντά, πλάγια αριστερά, με σουτ, έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ένα παιχνίδι του οποίου ο ρυθμός άνοιξε και στ 77΄ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος είχε δυνατό σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Λαδάς. Τα τελευταία λεπτά ανήκουν στον Παμβουπρασιακό, ο οποίος έψαξε τη νίκη και τελικά, την άγγιξε, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με τη μεγάλη ευκαιρία του Νικολόπουλου στο 92΄, σε πλασέ από πολύ κοντά.

Πανμοβριακός: Ζήγκος, Κάτσενος, Λιάκος, Σπανός, Π. Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Γρ. Νιφορόπουλος (89’ Μπάκας), Παναγάκης (46΄Κονίδας), Αγγελής (72΄Σοφιανός), Αποστολόπουλος, Πυρρής (79΄λ.τ. Μηλαδόπουλος).

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Λιόσης, Ντάζος, Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ (55΄Θ. Νικολόπουλος), Π. Πολίτης (63΄Ζέλιος). Γ. Πολίτης (82΄Σιδέρης), Ντόμας, Μπούνας, Μικελάτος, Γούρμος.