22.9 C
Pýrgos
Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Προχωράμε μπροστά με βάση τον αρχικό μας σχεδιασμό»

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Ο συνδυασμός  μας “Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή”  εδώ και αρκετό καιρό ανακοίνωσε την κάθοδό του στις Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούγονται ή γράφονται διάφορα οφείλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα επισημαίνοντας παρακάτω:

ΠΡΩΤΟΝ: Συνεχίζουμε με βάση τον αρχικό μας σχεδιασμό και όπως ακριβώς ξεκινήσαμε. Δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω και ούτε μας αγγίζει  η λογική να …προσθεδούμε  στο άρμα κανενός άλλου. Σε πρόσφατη δήλωσή μου, ως επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού, έχω επισημάνει ότι έχουμε ανοιχτές τις πόρτες μας  για κάθε δημότη και δημότισσα, ανεξάρτητα από το που ανήκει και τι ψήφιζε μέχρι χθες. Υπενθυμίζω αυτό που ήδη έχω πει, ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα χρώματα και τα κόμματα. Μοναδικός αντίπαλός μας  είναι τα προβλήματα του Δήμου μας και βασικός μας στόχος να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες.

 ΔΕΥΤΕΡΟΝ:  Με βασικό μας σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»  προσερχόμαστε στις εκλογές  γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο για τον τόπο μας. Δεν απαξιώνουμε ούτε μηδενίζουμε το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο Δήμο Πηνειού. Πιστεύουμε όμως ακράδαντα ότι  αξιοποιώντας όλες τις υγιείς δυνάμεις, τους επιστήμονες, τους ανθρώπους της εργασίας, τους αγρότες τους επαγγελματίες, και κάθε έναν που θέλει να προσφέρει στον τόπο του, μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο Πηνειού πολύ καλύτερο.

ΤΡΙΤΟΝ: Προχωράμε ενωτικά και επεξεργαζόμαστε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την επόμενη μέρα στο Δήμο μας. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω και θα διεκδικήσουμε με σθένος έργα για τα οποία ομολογουμένως υπάρχει καθυστέρηση ή κωλυσιεργία.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ:

  • Να παλέψουμε για να επιλυθούν τα προβλήματα της ύδρευσης.  Να απομονωθούν τα παλαιά δίκτυα από αμίαντο και να έχουν όλες οι κοινότητες νερό. Να είμαστε έτοιμοι  για να αξιοποιήσουμε το νερό από το διυλιστήριο του φράγματος Πηνειού.
  •  Να διεκδικήσουμε την επανέναρξη  και  ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού Γαστούνης – Βαρθολομιού, ασκώντας πιέσεις προς την Περιφέρεια  (η οποία πρέπει να τηρήσει την προγραμματική σύμβαση που έχει  υπογράψει) και όπου αλλού χρειαστεί. Δεν θα επιτρέψουμε ούτε αυτό αλλά ούτε και κανένα άλλο έργο στον Δήμο μας να λεηλατηθεί και να απαξιωθεί.
  • Να ρίξουμε βάρος στην ανάπτυξη του τουρισμού αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τις παραλίες του Δήμου μας. Δρόμοι  πρόσβασης, φωτισμός, καθαριότητα , επαρκή σήμανση  αλλά και προβολή του Δήμου μας σε Ελλάδα και εξωτερικό μπορούν να καταστήσουν το τουριστικό μας προϊόν κυρίαρχο με σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία.
  • Να δούμε ξανά από την αρχή και να διεκδικήσουμε την  υλοποίηση του έργου  της κατασκευής του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Γλύφας, το οποίο ξεκίνησε με βαρύγδουπες δηλώσεις και τυμπανοκρουσίες αλλά στην πορεία εγκαταλείφθηκε και ξεχάστηκε.
  • Να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο  για να σταθεί  ο Δήμος μας αρωγός στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους. Για να συνδεθεί η αγροτική παραγωγή με τον τουρισμό και για να πάρουν τα προϊόντα που παράγονται στην περιοχή μας υπεραξία μέσα από τη στοχευμένη προβολή και διαφήμιση
  • Να  ασχοληθούμε, με υπομονή και επιμονή,  με τα  οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες σε ολόκληρο το Δήμο Πηνειού. Θα  αναλάβουμε πρωτοβουλίες  για να ολοκληρωθούν  οι υποδομές στα σχολικά κτίρια , να γίνουν συντηρήσεις και βελτιώσεις, και να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον όπου  μαθητές  και εκπαιδευτικοί  θα μπορούν να  παραμένουν προσηλωμένοι στην εκπαιδευτική διαδικασία,  ενώ  οι γονείς, θα έχουν να κάνουν με μία  Δημοτική Αρχή  που θα στέκεται διαρκώς στο πλευρό τους, που θα αφουγκράζεται τις αγωνίες και  θα ακούει  τα παράπονά τους.
  • Να θέσουμε επί τάπητος το μείζον θέμα της εγκληματικότητας – παραβατικότητας που απασχολεί τη Γαστούνη και ολόκληρο τον Δήμο Πηνειού. Να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε επαφές με την ηγεσία της ΕΛΑΣ σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Να απαιτήσουμε να ενισχυθούν οι δομές της Αστυνομίας, με μέσα και προσωπικό, και να υπάρχει συνεχής αστυνόμευση ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.
  • Να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα των Ρομά στο πλαίσιο των μέτρων –πρωτοβουλιών που λαμβάνει η επίσημη Πολιτεία, στον Δήμο μας, σε άλλους Δήμους της Ηλείας και ολόκληρης της Χώρας. Να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα και να σταθούμε, πέραν των άλλων, στην πρόληψη ως μέτρο αντιμετώπισης της κατάστασης.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

Ήδη ανακοινώσαμε τα πρώτα άτομα του συνδυασμού μας ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν και νέες ανακοινώσεις.

Κάθε καλοπροαίρετος ακροατής μας θα διαπιστώσει ότι έχουμε τις ιδέες, τα πρόσωπα και το όραμα να πάμε τον Δήμο μας ένα βήμα μπροστά.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο!

 

Με τιμή

Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος

Επικεφαλής του  Συνδυασμού “Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή”

Υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα