ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Έκανε ό,τι έπρεπε, εκτός από… το να κερδίσει!

  • 41
    Shares

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Μίκι Τσίρκοβιτς, όπως κάθε λόγο να νιώθουν γεμάτοι και ικανοποιημένοι και οι φίλαθλοι του Παμβουπρασιακού. Η εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι της Γαστούνης, ήταν αρκετά πειστική. Η προσέγγιση του παιχνιδιού, η τακτική που ακολούθησε η ομάδα, η απόδοση των ποδοσφαιριστών, συνολικά, αλλά και μεμονωμένα, ήταν τέτοια που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Οι Ταύροι στο χθεσινό παιχνίδι θα έλεγε κανείς ότι έκαναν όλα όσα έπρεπε, εκτός από ένα, το οποίο όμως δυστυχώς γι’ αυτούς, ήταν και το πιο σημαντικό. Δηλαδή να κερδίσουν!

 

Σε ένα Πρωτάθλημα στο οποίο με τη μορφή που έχει, το πρώτο πράγμα είναι το αποτέλεσμα, θα έλεγε κανείς ότι οι Ταύροι δεν πέτυχαν το στόχο τους. Τον πρωταρχικό τους στόχο. Γιατί πολύ ορθά ο Μίκι Τσίρκοβιτς, θέλοντας να βγάλει από τις πλάτες των ποδοσφαιριστών του το βάρος της νίκης, είχε μιλήσει πριν το παιχνίδι, τονίζοντας ότι και η ισοπαλία θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Μια ισοπαλία, η οποία κρατάει τον Παμβουπρασιακό πάνω από τη ζώνη και του χαρίζει την ηρεμία που συνεπάγεται αυτό το έστω και ισχνό μαξιλαράκι ασφαλείας από τη διακεκαυμένη ζώνη.

 

Προσέγγιση με ρεαλισμό

Ο ΠΑΟΒ προσέγγισε το χθεσινό παιχνίδι με ρεαλισμό. Απέφυγε να πάρει ρίσκα. Είχε όνως αποφασιστικότητα, πάθος και ουσία στο παιχνίδι του. Όταν είδε ότι κέρδιζε τις μονομαχίες και είχε πάρει τον νευραλγικό χώρο του κέντρου, επιχείρησε να βγει και πιο μπροστά. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, μετά από ένα δεκάλεπτο μούδιασμα στο ξεκίνημα, σε όλο το υπόλοιπο διάστημα και μέχρι το φινάλε, ήταν η ομάδα που άξιζε περισσότερο τη νίκη. Μια ομάδα η οποία επιτέθηκε με ορθολογισμό, έστησε συνεργασίες με τους Μικελάτο-Λαθύρη-Μπακατσέλο από τα αριστερά και τους Μικελάτο-Λαθύρη-Γιώργο Πολίτη στα δεξιά, έχοντας πιο πίσω τους Λιόση-Φερεκίδη να ενώνουν την άμυνα με το κέντρο, να ελέγχουν την κυκλοφορία της μπάλας και να βρίσκουν συχνά-πυκνά τους διαδρόμους με κάθετες πάσες να περάσουν τη μπάλα στο επιθετικό τρίτο.  Συνολικά η ομάδα του ΠΑΟΒ, είχε μια «γεμάτη» εμφάνιση, με καλές χαμένες ευκαιρίες και δυο δοκάρια, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, με εξαίρεση το πρώτο μισό του δευτέρου μέρους.

 


  • 41
    Shares