ΠΑΟΒ: Άνεμος αισιοδοξίας για τη νέα σεζόν-Μπήκε ο Τσιρίκος-Από βδομάδα ο Μαυρόπουλος

spot_img

Προτεινόμενα

Πρόβα τενεράλε ενόψει πρεμιέρας στη Γ΄ Εθνική έχει την προσεχή Κυριακή ο Παμβουπρασιακός στη Ναύπακτο, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα. Στα πλάνα του Χρήστου Παρασκευόπουλου, θα βρίσκεται και ο Παναγιώτης Τσιρίκος, ο οποίος μπήκε στις προπονήσεις. Αντίθετα, την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να μπει ο Βασίλης Μαυρόπουλος, ο μεγάλος απών από αυτή την προετοιμασία, ο οποίος δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή.

Οι Ταύροι, κινούνται πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με τις προπονήσεις στο Κουρτέσι να συνεχίζονται κανονικά, ενώ το παιχνίδι της Κυριακής στη Ναύπακτο, θα είναι μια δυνατή πρόβα, στην οποία θα κριθεί ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας. Το κλίμα στις προπονήσεις είναι άριστο και η αισιοδοξία διάχυτη, ότι η σεζόν που ξεκινάει, θα είναι πετυχημένη.

Στον Παμβουπρασιακό, αναμένουν την αυριανή κλήρωση, προκειμένου να μάθουν το πρόγραμμα της ομάδας και τη σειρά των παιχνιδιών, αφού ο όμιλος είναι λίγο έως πολύ γνωστός σε όλους πλέον.

Τέλος, στην ομάδα της Βάρδας, όπως και σε όλες τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής, περιμένουν την Πολιτεία, να πράξει τα δέοντα και να προχωρήσει σε μια γενναία οικονομική ενίσχυση από τη φορολόγηση των κερδών, αναμένοντας κάτι περισσότερο από την πίτα να δοθεί στη Γ΄ Εθνική, την οποία εξάλλου οι στοιχηματικές εταιρείες συμπεριλαμβάνουν στα κουπόνια τους.

Κλείνει και τυπικά αύριο ο Μπίσα

Τέλος, αύριο αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του Θανάση Μπίσα, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει επιθετικά την ομάδα. Ο Μπίσα, προπονείται με την ομάδα εδώ και μέρες και στη Βάρδα περιμένουν να καταθέσουν το δελτίο του ώστε να είναι διαθέσιμος στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος. Το ίδιο ισχύει και για τους δυο νεαρούς παίκτες από την Παναχαϊκή, Θωμά και Ταρνάρη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα