ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Ανακοίνωσε Πρίφτη, έκλεισε και Νικολόπουλο


Σε δυο μεταγραφές προχώρησε ο ΠΑΟ Βάρδας. Απέκτησε αρχικά τον επιθετικό Γεράσιμο Πρίφτη, τον οποίο και ανακοίνωσε, καθώς επίσης και τον Ηλείο μεσοεπιθετικό Θανάση Νικολόπουλο, τον οποίο αναμένεται από ώρα σε ώρα να ανακοινώσει και αυτόν.

Η ανακοίνωση για τον Πρίφτη: «Την απόκτηση του επιθετικού Γεράσιμου Πρίφτη απ’ την γερμανική ομάδα TSC Hamm που αγωνίζονταν ανακοινώνει ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ .

 

Πρέπει να επισημάνουμε ότι εδώ και καιρό ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας αλλά και για λόγους στράτευσης η μεταγραφή ολοκληρώθηκε τώρα.
Ο ποδοσφαιριστής πλέον εντάχθηκε πλήρως στην ομάδα καθώς η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση δελτίου…

Ο παίχτης έχει αγωνιστεί κατά σειρά Αχαϊκό,Ζαβλάνι, Απολλωνία (Α’ Αλβανίας), Ζάκυνθο (Β’ εθνική), Αχαϊκή (Γ’ εθνική), Φωκικό (Β’ εθνική), Παναργειακό (Γ’ εθνική)  και πέρυσι στην γερμανική TSC Hamm…

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε καλή δύναμη,υγεία και πολλές επιτυχίες …».

 

Ο Θανάση Νικολόπουλος

Η δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΟ Βάρδας, θα είναι ο Θανάσης Νικολόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από την Αχαϊκή. Ο Νικολόπουλος, έχει στο παρελθόν αγωνιστεί στον Ηλειακό Λεχαινών, τον ΠΑΣ Γιάννενα, την Κόρινθο, τη Δόξα Νέας Μανολάδας, τον Αστέρα Αμαλιάδας και την Αχαϊκή.