ΠΑΟΒ: Ανανέωσε ο Γιώργος Λαδάς-Οι επόμενες κινήσεις

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό Αντώνη Λιόση, ο Παμβουπρασιακός εξασφάλισε τη θωράκιση της εστίας του με την ανανέωση του Γιώργου Λαδά.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Ηλείο γκολκίπερ:

Και για την επόμενη χρονιά συμφώνησε να προσφέρει στις υπηρεσίες του ο ταλαντούχος γκολκίπερ του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ. Ο 20χρονος πορτιέρο ξεκίνησε να συμμετέχει στην «Μπάρτσα» τον Αύγουστο του 2017, με την διοίκηση να πιστεύει πως αποτελεί κεφάλαιο για το σύλλογο και μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας“.

Οι επόμενες κινήσεις 

Οι Ταύροι έχουν ξεκαθαρίσει το πλαίσιο βάσει του οποίου θα κινηθούν τη νέα σεζόν. Προτεραιότητα θα δοθεί σε νέους και φιλόδοξους παίκτες, οι οποίοι θα θέλουν να φτιάξουν το όνομά τους και να αναδείξουν τους εαυτούς τους. Εξάλλου οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες και οι κινήσεις πρέπει να είναι “χειρουργικές “, καθώς δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο λάθους.

Σε αυτό εξάλλου το πνεύμα κινούμενοι, πέτυχαν την ανανέωση με τον Γιώργο Λαδά, έναν πολλά υποσχόμενο νέο τερματοφύλακα από την Ηλεία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα