ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Αντίπαλοι με τον Σαμπανέι, όχι όμως με τον Λιβέρη


Μπορεί το Τσιλιβή να είναι μια ομάδα η οποία πρακτικά έχει πάρει την άγουσα για το τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ζακύνθου, δεν παύει όμως να είναι ένας πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Το ίδιο και για τον Παμβουπρασιακό του Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος θέλει την Κυριακή στη Ζάκυνθο να πάρει μια νίκη, με την οποία θα θέσει γερές τις βάσεις της εισόδου στην πρώτη οκτάδα του ομίλου.

Οι Ταύροι, είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό και μάλιστα στα θετικά είναι ότι ο Τσίρκοβιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Η αποστολή θα μεταβεί την Κυριακή στο νησί πλήρης, με τον Παναγιώτη Τσιρίκο να ακολουθεί και αυτός την αποστολή, μετά την απουσία του λόγω τραυματισμού από το ματς κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου.

Όπως προείπαμε, το Τσιλιβή, το οποίο δεν θα έχει κανένα άγχος στο ματς αυτό, είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και διαθέτει κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα της Βουπρασίας, θα βρει απέναντί της τον Θοδωρή Σαμπανέι, έναν επιθετικό ο οποίος τα τελευταία χρόνια διέπρεψε με τον ταύρο στο στήθος, ωστόσο έφυγε όπως έφυγε πριν από μερικούς μήνες, στο ξεκίνημα της σεζόν που διανύουμε, μαζι με τους Ντόμα και Νικολακόπουλο.

Αντίθετα με τον Σαμπανέι, ο ΠΑΟΒ δεν θα βρει απέναντί του τον Στέλιο Λιβέρη, πολύπειρο μέσο, ο οποίος αποχώρησε από τους “Κόκκινους” πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και με δεδομένο ότι η ομάδα δεν έχει πλέον τίποτα να περιμένει από το Πρωτάθλημα.