ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Απέχει αρκετά από αυτό που θέλει ο Τσίρκοβιτς

  • 34
    Shares

Μπορεί για πρώτο φιλικό ο Παμβουπρασιακός να έδειξε σχετικά καλή αγωνιστική συμπεριφορά, ωστόσο το κριτήριο όσων είναι απ’ έξω, διαφέρει από το κριτήριο του προπονητή. Και ειδικά όταν μιλάμε για τον Μίκι Τσίρκοβιτς, το δικό του κριτήριο είναι πάντα αυστηρό και απαιτητικό, όχι απλά αν μιλάμε μόνο για το πρώτο φιλικό, αλλά και όταν μιλάμε για ένα οικογενειακό δίτερμα ρουτίνας στην προπόνηση.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Οι Ταύροι, βρίσκονται στη δεύτερη μόλις βδομάδα προετοιμασίας τους. Αντιμετώπισαν μια ομάδα λίγο πιο μπροστά σε αυτό τον τομέα. Και μπορεί οι παίκτες του Μίκι Τσίρκοβιτς, να μην έχουν προλάβει να «βαρύνουν», όπως συνηθίζεται να λέμε, από την κόπωση των προπονήσεων, η έλλειψη ρυθμού όμως σε αυτό τον τομέα, μετά από μια εξάμηνη αποχή, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Και μπορεί να δικαιολογήσει πέρα για πέρα αυτή την εικόνα που έβγαλε η ομάδα. Πόσο μάλλον, όταν έλλειπαν και βασικά «γρανάζια» αυτής της ομάδας, ποδοσφαιριστές με την προσωπικότητα και την επίδραση που μπορεί να έχουν στη συνολική εικόνα παίκτες όπως ο Νίκος Ντόμας.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, δεν θέλησε να «κρυφτεί». Δεν έψαξε δικαιολογίες ότι κάποιοι παίκτες του, έπαιξαν μόλις με τρεις προπονήσεις μετά από πολύμηνη αποχή, ούτε και ότι τους έβαλε υποχρεωτικά στο ξεκίνημα της επανάληψης, εμπρός στο ρίσκο πολλοί παίκτες του να «φορτωθούν» με το καλημέρα ενενήντα λεπτά στην… πλάτη τους.  Ξεκαθάρισε ότι για τα δικά του «θέλω» από την ομάδα, η εικόνα που έβγαλε στο πρώτο φιλικό απέναντι στη Θύελλα Πατρών χθες το απόγευμα στο «Φώτης Αραβαντινός», απέχει πάρα πολύ:

«Ήμασταν πολύ κακοί και δεν βγάλαμε κανένα στοιχείο. Παίξαμε με μόλις πέντε μεγάλους στο αρχικό σχήμα. Προς το τέλος μπήκαν και κάποιοι ακόμα και αποδείχθηκε λάθος μου. Ο Σαμπανέι και ο Νικολόπουλος έπαιξαν μόλις με τρεις προπονήσεις. Δεν έπρεπε καν να τους βάλω, αλλά θα έπρεπε σε αυτή την περίπτωση πολλοί από τους ποδοσφαιριστές μου να αγωνιστούν για ενενήντα λεπτά, πράγμα όχι και το καλύτερο για ένα πρώτο φιλικό. Παρά ταύτα είχαμε παίκτες όπως ο Λιόσης, ο Μικελάτος και ο Νικολακόπουλος, να βγάζουν ενενήντα λεπτά».

 

 


  • 34
    Shares