ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: «Απαγόρευση» Τσίρκοβιτς να σηκώνεται η μπάλα από το χορτάρι-Σε αναζήτηση στόπερ


Ενίσχυση στα μετόσπιθεν εξετάζει ο ΠΑΟ Βάρδας, εκεί όπου μετά τις αποχωρήσεις των Δημητρίου, Ανδριέλου, απαιτείται να καλυφθούν τα κενά τους. Για το σκοπό αυτό, διοίκηση και τεχνική ηγεσία, έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια εξεύρεσης των καταλληλότερων λύσεων. Βεβαίως χρόνος ακόμα υπάρχει και επιλογές, γι’ αυτό και δεν εκβιάζουν τις καταστάσεις. Μιλάμε εξάλλου για το κέντρο της άμυνας, μια νευραλγική θέση, ιδιαίτερα για τον τρόπο με τον οποίο ο Μίκι Τσίρκοβιτς επιθυμεί να παίξει η ομάδα του.

Ο Σέρβος τεχνικός, από την πρώτη κιόλας μέρα της προετοιμασίας, έκανε σαφείς τις προθέσεις του, μέσα από τις οδηγίες που έδινε διαρκώς στους ποδοσφαιριστές του την ώρα που έπαιζαν δίτερμα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Τσίρκοβιτς «απαγόρεψε» από τους ποδοσφαιριστές του να σηκώνουν τη μπάλα. Διαρκώς φώναζε για γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, να μην καθυστερεί η κυκλοφορία, πράγμα που απαιτούσε διαρκή κίνηση και στηρίγματα στον παίκτη που έχει τη μπάλα, ύπαρξη επιθετικού βάθους και πλάτους, πληθώρα επιλογών για πάσα, είτε μπροστά, είτε πίσω.

Προώθηση του νεαρού Παπαλάμπρου

Στο μεταξύ, από τον ΠΑΟΒ είχαμε και την ανακοίνωση της προώθησης ενός νεαρού ποδοσφαιριστή από τα τμήματα υποδομής. Ο λόγος είναι για τον 15χρονο Τάκη Παπαλάμπρο.

Η ανακοίνωση:

«Ο Βενιαμίν της ομάδας μας, έχει γεννηθεί στις 31/5/2001 αποτελεί πρότυπο για όσους έχουν ως όνειρο κάποια μέρα να ακολουθήσουν τον δρόμο για την μεγάλη ομάδα.
Αφού σταδιακά πέρασε απ’ τις ακαδημίες και την ομάδα Βάρδα 15 ξεχωρίζοντας πάντα για την μεγάλη θέληση και το αστείρευτο ταλέντο ήρθε η ώρα της δικαίωσης.

Είναι για τον ίδιο μια προσωπική επιβράβευση αλλά και παράδειγμα για όλα τα παιδιά των τμημάτων της ακαδημίας του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ για την υπομονή, την προσπάθεια πολλών χρόνων πού καταβάλουν αλλά μέσα από την συνεχή δουλειά ώστε μια μέρα να καταφέρουν να προωθηθούν στην μεγάλη ομάδα, γιατί έτσι αγγίζουν το όνειρο τους.

Η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι ο ποδοσφαιριστής ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ προωθήθηκε  απ’ την ομάδα Βάρδα 15 και ανέβηκε σ’ αυτήν του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ.
Είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον του ανήκει.
Τον καλωσορίσουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική χρονιά και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»