ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Απουσίες, αλλά και καλό μομέντουμ-Για νέα νίκη με Διαγόρα Βραχνεΐκων

  • 21
    Shares

Οι νίκες ανοίγουν την όρεξη. Οι καλές εμφανίσεις ανεβάζουν την ψυχολογία, η καλή κατάσταση της ομάδας επιβεβαιώνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Όλα αυτά αποτυπώνονται στον Παμβουπρασιακό, ο οποίος με την έλευση του Μίκι Τσίρκοβιτς, αλλά και πολύ περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια, έχει βρει τον εαυτό του, τη φόρμα του, ξανάγινε η ομάδα που όλοι γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια. 

 

Την Κυριακή οι Ταύροι υποδέχονται τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Πρόκειται για ένα γειτονικό ματς, στο οποίο όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Οι δυο ομάδες γνωρίζονται σαν “κάλπικες δεκάρες” και το γεγονός ότι η ηλειακή ομάδα διανύει περίοδο φόρμας, δεν σημαίνει αυτόματα οτι θα έχει και εύκολο έργο στο ματς της Κυριακής.

 

Χωρίς Γούρμο και Λιόση

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, έχει να επιλύσει δυο βασικά προβλήματα. Την απουσία του Ανδρέα Γούρμου, ο οποίος έχει βρει “χημεία” στην επίθεση με τον Βάλτερ Βας, αλλά και του Αντώνη Λιόση, ο οποίος αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Πανηλειακό έναν τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος χρειάζεται δέκα μέρες για να τον ξεπεράσει, πράγμα που σημαίνει ότι την Κυριακή δύσκολα θα είναι έτοιμος. Η απουσία του Λιόση θεωρητικά καλύπτεται με τον Δημήτρη Νικολόπουλο, ωστόσο σε συνδυασμό με την απουσία και του Γούρμου, κάνει πιο περίπλοκη την κατάσταση, δεδομένου ότι ο Νικολόπουλος είναι ένας παίκτης “Πασπαρτού”, ο οποίος συχνά-πυκνά χρησιμοποιείται και ως επιθετικός.

Με καλό “μομέντουμ”

Παρά τις απουσίες, στον Παμβουπρασιακό μπαίνουν στο ματρς αυτό με όπλο το καλό “μομέντουμ”. Ο Βάλτερ Βας έχεο βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ο Θοδωρής Σαμπανέι και ο Νίκος Ντόμας βρίσκονται με “κλειστά μάτια”, η άμυνα απέναντι στο Τσιλιβή έδειξε ότι αποτελεί γερή βάση για την ομάδα. Και βέβαια ο κόσμος, ο οποίος έχει “ζεσταθεί” με τα τελευταία αποτελέσματα, μέσα σε ένα κλίμα αλλαγμένο θεματικά, με την ομάδα να βρίσκεται μέσα και στους δυο στόχους και να μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν κάτω από τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Πρωινή προπόνηση σήμερα

Οι Ταύροι γυμνάστηκαν σήμερα πρωί, σε επαγγελατικά προτυπα.  Η αλλαγή αυτή είχε και σκοπό να δώσει ελεύθερο το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές ώστε να αποφορτιστούν. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει κανονικά με βάση την ώρα διεξαγωγής του ματς, δηλαδή το απόγευμα.

 


  • 21
    Shares