ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: «Βλέπει» μόνο νίκη στον Πύργο…


Νίκη και μόνο νίκη είναι το «σύνθημα» στις τάξεις του ΠΑΟΒ, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βασίσει τις ελπίδες του στον Αστέρα Βλαχιώτη και πιθανή νίκη του σε βάρος της Αχαϊκής την ίδια ώρα. Οι «Ταύροι» της Βουπρασίας, πηγαίνουν στον Πύργο προκειμένου να εξαντλήσουν εκεί όλες τους τις πιθανότητες για παραμονή. Και έχουν στόχο, αυτό που είχαν φέτος σε κάθε παιχνίδι. Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, μια νίκη η οποία εξασφαλίζει και μαθηματικά τον ΠΑΟ Βάρδας, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα στην Κάτω Αχαγιά.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟ Βάρδας δεν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, απεύχεται θετικό αποτέλεσμα της Αχαϊκής, ενώ αν η Αχαϊκή επικρατήσει του Αστέρα Βλαχιώτη, δεν αρκεί στη Βάρδα ούτε η ισοπαλία, δεδομένου ότι υστερεί σε ενδεχόμενο μεταξύ τους ισοβαθμίας. Όλα αυτά βεβαίως τα σενάρια, με δεδομένο ότι εύκολα ή δύσκολα ο Διαγόρας θα τα καταφέρει στην Κεφαλονιά να επικρατήσει. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή δεν τα καταφέρει ο Διαγόρας, τότε μπλέκει και αυτός σε σενάρια υποβιβασμού. Μάλιστα στο σενάριο όπου έχουμε ισοπαλία του Διαγόρα, ισοπαλία της Βάρδας και νίκη της Αχαϊκής, πάμε σε τριπλή ισοβαθμία, στην οποία μένουν Αχαϊκή και Διαγόρας και υποβιβάζεται η ηλειακή ομάδα.

Συγχαρητήρια σε Αστέρα, Ξενοφώντα

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΠΑΟΒ, εξέφρασε τα συγχαρητήριά της προς τον Κυπελλούχο Ηλείας Αστέρα Αμαλιάδας, καθώς και τον φιναλίστ, Ξενοφώντα Κρεστένων:

«Η ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια προς στους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ για την κατάκτηση του κυπέλλου Ε.Π.Σ Ηλείας …

Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια και στην ομάδα ΞΕΝΟΦΏΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ για την δεύτερη συνεχή παρουσία του στον τελικό κυπέλλου Ε.Π.Σ Ηλείας …».