ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Δείπνο στη Βάρδα με το μυαλό στη Θύελλα


Με το μυαλό στραμμένο αποκλειστικά στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στη Θύελλα, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, βρίσκεται ο Παμβουπρασιακός, ο οποίος συνεχίζει τις προπονήσεις. Χθες το βράδυ οι Ταύροι, είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν όλοι μαζί στη Βάρδα,. Παρόν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, η τεχνική ηγεσία, αλλά και τα μέλη της διοίκησης.

Η διοίκηση του συλλόγου, ευχαρίστησε τη διεύθυνση του εστιατορίου το οποίο παρέθεσε το δείπνο.

 

«Tο Δ.Σ. του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ , έχει την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την επιχείρηση «Latino Pizza» και τον ιδιοκτήτη αυτής κ. Νίκο Διαμαντόπουλο, για το γεύμα που παρέθεσε στην ομάδα, προσφέροντας πάντα την βοήθεια του ως αληθινός και πιστός φίλαθλος του συλλόγου μας.

Επίσης, αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες προς τον ιδιοκτήτη της “Latino pizza” που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Βάρδα για την ευγενή και γενναιόδωρη οικονομική χορηγία προς τον Σύλλογό μας, με τα καθημερινά γεύματα που παρέχει στους αθλητές μας. Η αξιέπαινη αυτή πράξη έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί γίνεται σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς.

Η ανωτέρω χορηγία ενισχύει ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια και αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι φίλοι μας χορηγοί όπως ο Νίκος, εκτός από επαγγελματική καταξίωση, διαθέτουν και διακρίνονται από αγαθοεργία και αληθινό αθλητικό ενδιαφέρον προς το σωματείο μας».