ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Εκτός ο Σταθόπουλος-Ξαφνικό πρόβλημα με Ντόμα


Ο παραλογισμός του Πειθαρχικού Κώδικα φέρνει αλυσιδωτές παρενέργειες σε αρκετές ομάδες οι οποίες απέκτησαν παίκτες από άλλα Πρωταθλήματα. «Θύμα» της συγκυρίας πέφτει και ο Παμβουπρασιακός. Η χθεσινή ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ για την επιβολή ποινής μιας αγωνιστικής στον Κώστα Σταθόπουλο, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών, μεταφέρει αυτοδίκαια της κάρτες αυτές και στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Και μπορεί η ΕΠΟ στο δικό της ποινολόγιο να μην αναφέρει πουθενά το όνομα του Κώστα Σταθόπουλου, ο ποδοσφαιριστής όμως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και η συμμετοχή του εάν συμβεί, θα είναι αντικανονική.

Πέρα από αυτό, ένα ξαφνικό προσωπικό πρόβλημα, θέτει εκτός «μάχης» με τη Ζάκυνθο και τον Νίκο Ντόμα. Παρά το γεγονός ότι ο Αχαιός μέσος επιστρέφει, καθώς εξέτισε την τιμωρία του, ειδοποίησε χθες το βράδυ τους ιθύνοντες της ομάδας, ότι δεν θα μπορέσει να μεταβεί στη Ζάκυνθο και να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας.

Με δυο ξαφνικές απουσίες λοιπόν θα αποπλεύσει αύριο το πρωί για τη Ζάκυνθο ο Παμβουπρασιακός, δυο απουσίες εκτός προγράμματος, καθώς τόσο ο Σταθόπουλος, όσο και ο Ντόμας, ήταν προγραμματισμένο να συμπεριληφθούν στην αποστολή της ομάδας.