ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ με Γιάννη Κοντογιώργη


Μια πολύ σημαντική προσθήκη ολοκλήρωσε ο Παμβουπρασιακός, ο οποίος απέκτησε τον τερματοφύλακα Γιάννη Κοντογιώργη, έναν πορτέρο με θητεία σε σημαντικές ομάδες της χώρας και αρκετά ενδιαφέρον βιογραφικό. Ο Κοντογιώργης, μαζί με τον Κώστα Σταθόπουλο, θα αποτελέσει το δίδυμο κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας, την ίδια ώρα που ανανέωσε με τους Ταύρους και ο Χριστόπουλος, ένας αριστερός οπισθοφύλακας ο οποίος έκανε χθες πολύ καλό Πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση για τον Γιάννη Κοντογιώργη:
“Σε μια πολύ σημαντική θέση αυτή του τερματοφύλακα ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ απέκτησε τον  Γιάννη Κοντογιώργη (21- 10-1997) με ύψος 1,92μ. Ο τερματοφύλακας του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ πλέον , έχει αγωνιστεί στις ομάδες Παναχαική, Ηρακλή Θεσσαλονίκης , Ηρακλής αμπελοκήπων , Μακεδονικός, Αχιλλέας Τριανδρίας , Αναγέννηση Επανομής και Ευπάλιο. Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας”.
Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Χριστόπουλο:
Παραμένει στον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και ανανεώνει την συνεργασία του για δεύτερη συνεχή χρονιά ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Χριστόπουλος. Του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”.